به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر در مشهد محمد اسكندري در مراسم توديع و معارفه رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي اظهار داشت: با توجه به رويكرد جديد وزارت جهاد كشاورزي، سازمان تعاون روستايي براي هدايت و راهبردي كردن تشكلهاي واقعي از نقشي كه تا كنون داشته است خارج خواهد شد و به حمايت و سرو سامان دادن تشكلهاي كشاورزي خواهد پرداخت .
وي افزود :در بحث زعفران كه به عنوان محصول عمده استان خراسان است ،هنوز اتحاديه زعفران كاران و صندوق توسعه صادرات زعفران به جايگاه اصلي خود نرسيده است .
وي تصريح كرد : وجود اين تشكلهاي غير دولتي باعث شد تا تقاضا براي عرضه زعفران بيشتر شود كه به اقتصاد زعفران كشور خسارت وارد كرد و اگر در تشكيل اين تشكلهاي واقعي درست برنامه ريزي شود مي توانيم زعفران ايراني را كه 75 درصد بازار را در دست دارد از قيمت 150 تا 180 هزار تومان تومان در جهان به قيمت 450 هزار تومان به فروش برسانيم .
وزير جهاد كشاورزي در ادامه با اشاره به توانايي هاي بالقوه كشور گفت : با وجود زمينه و پتانسيل هاي كه كشور دارد هنوز بعد از 27 سال نتوانستيم به آرمانهاي انقلاب برسيم .
وي تصريح كرد : برخي مديران كشور لياقت استفاده از پتانسيلهاي كشور را ندارند، با وجود اينكه امام راحل (ره) و مقام معظم رهبري نيز بر اين توانايي ها صحه گذاشته اند .
اسكندري انتخاب مديران استانهاي وزارت جهاد كشاورزي را بر اساس پذيرش مجموعه داخلي ، عملكرد و پذيرش مجموعه هاي خارج از استان عنوان كرد و اظهار داشت : سعي كرديم در برخي استانها مديران را ارتقا دهيم و گسترده مديريتي را بازتر كنيم و مديران جديدي را وارد عرصه كنيم .
وي پيرامون جابجايي تمامي معاونين خود در پست وزارت جهاد كشاورزي گفت : در تمامي پست هاي معاونت وزارت از متخصصين و كارشناسان كشاورزي استفاده كرديم .
در اين مراسم علي فريدوني رئيس سابق سازمان جهاد كشاورزي خراسان با اشاره به فعاليتهايي كه در مدت تصدي رياست سازمان جهاد كشاورزي خراسان داشته گفت : در اين مدت مديريت محوري را كنار گذاشته و با هدف تغيير نگرش مديران از نگاه معيشتي به اقتصادي در بخش كشاورزي حركت كرديم و توانستيم تمام زواياي پنهان سازمان را شفاف كنيم .
نظر شما