پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

القاعده مسئولیت ترور یکی از رهبران انصارالله را برعهده گرفت

القاعده مسئولیت ترور یکی از رهبران انصارالله را برعهده گرفت

شبکه تروریستی القاعده، مسئولیت ترور یکی از رهبران گروه الحوثی یمن را برعهده گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، گروه تروریستی موسوم به انصارالشریعه وابسته به شبکه القاعده در شبه جزیره عرب، مسئولیت ترور یکی از رهبران الحوثی را برعهده گرفت. تروریست های القاعده، این رهبر گروه الحوثی را با منفجر کردن بمب در خودرو وی در شهر مارب در شمال یمن به شهادت رساندند.

در بیانیه منتسب به القاعده در شبکه اجتماعی تویتر، تروریستهای گروه انصارالشریعه مسئولیت ترور سالم غضینه رقیب از رهبران گروه الحوثی و نیز رئیس شورای محلی منطقه مجزر برعهده گرفته اند.

این گروه همچنین مسئولیت دو حمله همزمان به مواضع حوثی ها در استان البیضاء در مرکز یمن را که چندین شهید و زخمی به جا گذاشت، برعهده گرفت.

کد خبر 2443346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha