پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۷:۵۳

وکیلی:

واقعیت ها در پژوهش مدنظر باشد

واقعیت ها در پژوهش مدنظر باشد

سمنان - استاندار سمنان با تاکید بر اینکه باید از پژوهش های سوری خارج شویم و به واقعیتها در آن بپردازیم، گفت: سرمایه مالی و فکری در آموزش و پرورش غنیمتی است که باید در مسیر درست پژوهشی از آنها سود برد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی عصر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان سمنان بر پژوهش در مورد آسیب شناسی حضور معلم برای چند پایه تحصیلی که از مشکلات جدی آموزش و پرورش است تاکید کرد.

وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش مسایل مختلف آموزش در مدارس بهترین موضوع برای پژوهش در این نهاد می تواند باشد ادامه داد: پژوهش در نظام تعلیم و تربیت باید به مسایل و مشکلات متون آموزشی و درس ها و مشکلات آموزش و یادگیری دانش آموزان بپردازد.

پژوهش باید نیاز محور و هدفمند انجام شود

مقام عالی دولت در استان سمنان با اشاره به تاثیر فضای مجازی در ایجاد شبهات مختلف در نوجوانان دانش آموز، افزود: آموزش و پرورش شبهات دانش آموزان را شناسایی و پاسخگویی به آنان را، از طریق افراد باتجربه و آگاهی لازم، مدون کند

وکیلی با بیان ویژگی های پژوهش های کاربردی آموزش و پرورش، تصریح کرد: پژوهش باید نیاز محور و هدفمند انجام شود.

وی بر رسیدگی لازم به مدارس و کلاسهای درس در روستاها تاکید کرد و دایر بودن مدارس روستایی را عامل مهمی در حفظ جمعیت روستایی و ممانعت از تخلیه روستاها از جمعیت دانست.

دغدغه اصلی نظام تعلیم و تربیت آموزش و مسایل تربیتی و آموزشی است

استاندار سمنان با اشاره به بحث نیازهای اعتباری آموزش و پرورش به تامین اعتبار برای انشعابات مدارس مسکن مهر، گفت: نظام تعلیم و تربیت نباید درگیر مسایل عمرانی و تامین اعتبار برای پروژه ها باشد زیرا دغدغه اصلی این نهاد آموزش و مسایل تربیتی و آموزشی است.

وکیلی با بیان اینکه کشورهای پیشرفته، پژوهش را از ارکان اصلی پیشرفت و توسعه می دانند، ادامه داد: هر کشوری که به پژوهش و کاربردی کردن آن روی آورد به موفقیت های بزرگی دست می یابد.

اهتمام جدی آموزش و پرورش استان سمنان بر دایر بودن مدارس در روستاها

مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این نشست از وجود ۲۱۵ معلم در کلاس های چندپایه در این استان طی سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: ۷۰۰ معلم برای آموزش در این کلاس های چندپایه تحصیلی آموزش های لازم را فرا گرفته اند.

محمد رضا جهان افزود: آموزش و پرورش بر دایر بودن مدارس در روستاها اهتمام جدی دارد.

وی از تخصیص نیافتن اعتبار پژوهشی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان سمنان انتقاد کرد و ادامه داد: فراخوان های پژوهشی در این اداره کل در حال حاضر تعطیل شده چرا که پژوهش های تخصصی نیاز به انعقاد قرارداد و حمایت مالی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در خاتمه از اعزام سه هزار و ۸۳۷ دانش آموز دختر طی سال تحصیلی جاری به اردوهای راهیان نور خبر داد و افزود: طبق برنامه ریزی، دانش آموزان پسر بهمن به این اردوها اعزام می شوند.

اجرای مصوبات نشست گذشته شورای آموزش و پرورش استان سمنان در این نشست بررسی شد.

کد خبر 2445601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha