پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۹:۱۱

آقاخانی:

۲۰۰ هزار خودرو در محورهای مواصلاتی زنجان تردد کرده اند

 ۲۰۰ هزار خودرو در محورهای مواصلاتی زنجان تردد کرده اند

زنجان - معاون سازمان حمل و نقل و پایانه های استان زنجان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۰هزار خودرو در محورهای مواصلاتی استان زنجان تردد کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا آقاخانی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۵۸ درصد از سفرهای مردم با خودروهای شخصی می باشد که باید رانندگان عزیز حتما قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و به سلامتی دیگران احترام قائل شوند.

وی اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته  ۲۴ درصد از خودرو های سنگین در محورهای مواصلاتی استان زنجان تردد کرده اند و مابقی خودروهای سبک بوده است.

معاون سازمان حمل و نقل و پایانه های استان زنجان گفت: در سال گذشته ۴۶ دستگاه تردد شمار در محورهای مواصلاتی استان زنجان نصب بود که در حال حاضر تعداد این دستگاههای تردد شمار در سالجاری به ۵۰ دستگاه رسیده است.

آقاخانی تاکید کرد:با توجه به اینکه دوربین های سرعت سنج تخلفات را آنلاین ثبت می کنند این امر باعث شده که رانندگان آستانه دقت خود را در رانندگی را افزایش دهند و هیچ گونه مورد اعتراض به میزان تخلفات از سوی رانندگان نباشد.

وی در ادامه گفت: نصب این دوربین ها در محورهای مواصلاتی استان باعث کاهش تخلفات رانندگان شده است.

کد خبر 2447090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha