پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۲۸

حجت الاسلام محمودی:

تکفیری ریشه در وهابیت دارد/ وهابیون از گسترش مکتب اهل بیت نگرانند

تکفیری ریشه در وهابیت دارد/ وهابیون از گسترش مکتب اهل بیت نگرانند

ورامین - رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان های استان تهران گفت: شکل گیری گروه های تکفیری و تروریستی نظیر القاعده و داعش برگرفته از تفکر منحط وهابیت است.

حجت الاسلام سید محسن محمودی در گفتگو  با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش های وهابیت برای ضربه زدن به اسلام ناب محمدی و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت اظهار داشت: وهابیت با حمایت های مادی و معنوی آمریکا و غرب به دنبال ریشه کن کردن فرهنگ اهل بیت در اقصی نقاط جهان است، در واقع شکل گیری گروه های تکفیری و تروریستی نظیر القاعده و داعش برگرفته از تفکر منحط وهابیت است که به چیزی جز حذف مخالف خود فکر نمی کند.

وی با اشاره به گسترش روز افزون مکتب اهل بیت عصمت و طهارت در جهان ادامه داد: برغم تلاشهای دشمن بویژه وهابیت و هزینه میلیاردی برای حذف سیره اهل بیت از زندگی مسلمانان، هر روز شاهد گسترش فرهنگ تشیع در جهان هستیم به همین خاطر سردمداران وهابیت از این موضوع نگران هستند.

امام جمعه موقت ورامین تجهیز گروه داعش توسط وهابیون را برای ایجاد تفرقه در میان امت های اسلامی دانست و تأکید کرد: امروز عراق، سوریه و کشورهای مقاومت اسلامی به عنوان خار چشم دشمنان بویژه آمریکا و وهابیون هستند به همین خاطر گروه داعش تلاش دارد تا با ایجاد تفرقه در میان امت های اسلامی این دژ مستحکم را بشکند.

برخی فتاوای علمای وهابی باعث تمسخر مردم شده است

این مسئول با اشاره به فتواهای علمای وهابی که باعث تمسخر رسانه های مختلف و مردم شده است گفت: برخی فتاوای علمای وهابی آنقدر به دور از منطق و عقل است که باعث تمسخر مردم و حتی غیرمسلمانان می شود.

وی با اشاره به فتوای جهاد نکاح توسط علمای وهابی برای کمک به گروه های تروریستی داعش در منطقه یادآور شد: فتوای جهاد نکاح یکی از شرم آورترین و خنده آورترین فتاوای علمای وهابی بوده که نشانده دهنده عمق انحاط این فکر را دارد.

محمودی، انحطاط تفکر وهابیت را دور ندانست و گفت: هر روز انحطاط فکری فرقه وهابیت برای افراد بیشتری مشخص می شود و همین امروز در خود عربستان به عنوان مرکز وهابیت، گروه های اعتراضی به مبارزه با پادشاهان سعودی مشغول هستند.

کد خبر 2447252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha