پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۲۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ناوگان حمل و نقل عمومی کیش به سیستم الکترونیکی همراه مجهز می شود

ناوگان حمل و نقل عمومی کیش به سیستم الکترونیکی همراه مجهز می شود

کیش - سرپرست ناوگان حمل ونقل عمومی جزیره کیش گفت: برای جلوگیری از تخلف ناوگان حمل و نقل عمومی کیش به سیستم الکترونیکی همراه مجهز می شود.

علیرضا عادلی در گفتگو با مهر در مورد وضعیت حمل و نقل عمومی در جزیره کیش گفت: برای آنکه قانون و مقررات حمل و نقل عمومی در جزیره دارای نظم و انضباط باشد و گردشگران با امنیت و آرامش همیشگی در جزیره تردد کنند به هیچ وجه اجازه قانون گریزی و تخلف را به احدی در خدمات رسانی به مردم نمی دهیم.

سرپرست حمل و نقل عمومی جزیره کیش اظهارداشت: بعضی از نظم و انضباط حاکم و قانونمندی در سیستم حمل و نقل عمومی که با همکاری شایسته پلیس راهور فرماندهی نیروی انتظامی کیش شکل گرفته است دلخورند و تعدادی انگشت شمار که با هر ترفند و شگردی می خواهند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند و بعضا تخلفاتی از آنان سر می زند حمایت می کنند که ما به شدت مخالف این حمایت ها در هر لباس و مقامی که باشند هستیم.

عادلی خاطرنشان کرد: آمار انتقادات و رضایت مندی جمعیت 33 هزار نفری مردم کیش و بیش از یک میلیون و 500 هزار گردشگری که سالیانه به جزیره کیش سفر می کنند را ملاک کاری ناوگان پیشرفته حمل و نقل عمومی کیش قرار می دهیم نه تعدادی انگشت شمار که هیچگونه تخصصی در حمل و نقل ندارند و فقط شعار می دهند و اصول رضایتمندی نظم و انضباط را نادیده می گیرند و از راننده متخلف نیز حمایت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی کیش با داشتن رانندگان مومن، متعهد، مجرب و خستگی ناپذیر در طول شبانه روز با اخلاق مداری و شایستگی در خدمت کیشوندان و گردشگران داخلی و خارجی خدمات مناسب و مطلوب را سرلوحه کارشان قرار دادند و این ارائه خدمات بر هیچ کس پوشیده نیست.

سرپرست حمل و نقل عمومی کیش افزود: اگر امروز سیستم در حال توسعه و خدمات مطلوب و ایده آل گام های مناسب و خوبی برداشته است تعدادی انگشت شمار نمی توانند خللی در اراده بیش از هزار و 200 راننده که در دو شیفت 12 ساعته در خدمت مردم ساکن جزیره و گردشگران داخلی وخارجی هستند ایجاد کنند.

این مقام مسئول در کیش تصریح کرد: گزارشات و مکاتبات خود را به مسئولان مربوطه ارائه  کردیم و در آینده نزدیک ناوگان حمل ونقل عمومی کیش با مجهز شدن به سیستم الکترونیکی همراه با خدمات شایسته تر و بهتر در خدمت مردم و  اهداف سازمان منطقه آزاد کیش وظایف خود را انجام می دهند و نرخ های کرایه تاکسی های بیسیم و خطی و مینی بوس براساس قانون شورای تراقیک مصوب شده است و اضافه برآن تخلف محسوب می شود.

کد خبر 2447700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha