پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۹۳، ۸:۲۸

شریعتمداری:

چرخ‌های توسعه خراسان جنوبی با سرعت به گردش درمی‌آید

چرخ‌های توسعه خراسان جنوبی با سرعت به گردش درمی‌آید

بیرجند- معاون رئيس جمهور گفت: تلاش می‌شود در يک مسير سه ساله، روند توسعه متوازن خراسان جنوبی سرعت گرفته و چرخ‌های توسعه با سرعت بيشتری به گردش دربيايد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شريعتمداري سه‌شنبه شب اظهارکرد: سفر کاروان تدبير و اميد آغاز يک راه بوده نه پايان آن لذا تلاش می‌شود تا در يک مسير سه ساله، روند توسعه متوازن استان سرعت گیرد.

وي با بیان اینکه در حوزه توسعه روستايي، برنامه‌هاي متنوعي وجود دارد که به مردم اعلام خواهد شد، افزود: خراسان جنوبي بايد به قطبی خاص برای ارتباط با کشور افغانستان در شرق کشور تبديل شود.

معاون اجرايي رئيس جمهور با بیان اینکه عمده محصولات معدني استان به صورت خام فروشي صادر مي‌شود، افزود: اتخاذ تدابير ويژه براي فراوري محصولات و جلوگيري از خام‌فروشي در استان با توجه به وجود ۳۱۸ معدن در خراسان جنوبي ازمهمترين اهداف اين سفراست.

شریعتمداری ايجاد يک زندگي توام با رفاه به منظور پايداري زندگي در روستاها و ادامه فعاليت هاي کشاورزي را نیز از دیگر دغدغه‌هاي مسئولان براي روستاهاي استان دانست و تصریح کرد: در اين راستا بايد واحدهاي توليدي و فراوري زودبازده در استان راه‌اندازي شود.

شريعتمداري ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري در استان، توجه به تامين منابع ارزان قيمت براي سرمايه‌گذاري سودآور در اين عرصه، تغيير الگوي کشت با توجه به خشکسالي‌هاي حاکم بر استان و کمبود آب و ... را از دیگر اهداف سفر برشمد و اظهارکرد: امروز کشور متکي به کار، تلاش و فعاليت روستاييان لذا با توجه به مصرف ۹۰ درصد آب استان در بخش کشاورزي تغيير روش‌هاي مناسب کشت و آبياري و افزايش بهره‌برداري از محصولات کشاورزي کشت شده در ۲۰۰ هزار اراضي کشاورزي استان ضروری است.

وي همچنین با اشاره به تعطيلي برخي بنگاه‌هاي اقتصادي در استان از ريشه‌يابي این مشکل و خبرهاي خوش دولت برای صنعت و معدن استان خبر داد.

معاون اجرايي رئيس جمهور با بیان اینکه در سفرهاي استاني در دولت يازدهم، ‌ بر اساس مقدورات و توانايي دولت و نظام، مصوبات خواهيم داشت، گفت: سفرهاي استاني متکي به بودجه عمومي نيست و از ظرفيت شرکت‌هاي سرمايه گذاري و نهادهاي عمومي غيردولتي نيز استفاده مي شود.

شریعتمداری گفت: تعداد و حجم مصوبات استاني هرچند محدود اما قطعا آثار و نتايج آن در زندگي مردم موثر خواهد بود.

وی ديدار با مردم استان، ايجاد يکپارچگي و وحدت ملي و تجلي همبستگي بين مردم و نظام را از مهمترين اهداف سفرهاي استاني دولت ذکر کرد.

شریعتمداري از آسیب‌شناسی سفرهاي استاني در دولت‌هاي گذشته خبر داد و یادآور شد: تلاش می‌شود مشکلات و کمبودهاي استاني از چشمان تيزبين مسئولان دور نماند.

کد خبر 2448161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha