پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۳۲

نیک فطرت:

هفتمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف در قزوین برپا می‌شود

هفتمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف در قزوین برپا می‌شود

قزوین- مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین گفت: هفتمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف از هفت لغایت 12 دی در قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی نیک‌ فطرت در این باره اظهارداشت: این نمایشگاه برای هفتمین بار در استان قزوین با مشارکت تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف از استان‌های آذربایجان‌شرقی، قم، اصفهان، خراسان‌رضوی، کردستان، یزد، آذربایجان‌غربی، گلستان، چهارمحال و بختیاری، قزوین و تهران با حضور بیش از ۵۰ مشارکت‌کننده در فضایی به مساحت چهار هزار مترمربع به مدت شش روز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: فرش دستباف ایران علاوه بر اینکه با اقتصاد خانواده‌ها گره خورده است در اقتصاد کشور نیز نقش مهمی دارد و از دیرباز به عنوان هنری اصیل در خانواده‌های ایرانی حائز اهمیت بوده و نمایشگاه فرش دستباف به عنوان یک رویداد مهم اقتصادی جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین تصریح کرد: از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه می‌توان به آشنایی مردم با این هنر ملی، حمایت از تولیدکنندگان داخلی، حمایت از صنعت و تولید ملی و ارج نهادن به هنر فاخر و ارزشمند قالیبافان فرش دستباف ایرانی، ترویج و توسعه صنعت فرش دستباف، ایجاد فضایی جهت برقراری ارتباط مستقیم بین مصرف‌کننده و تولیدکننده اشاره کرد.

نیک‌فطرت در پایان یادآور شد: هفتمین نمایشگاه فرش دستباف در مدت برگزاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین واقع در بلوار امام خمینی (ره)، جنب صدا و سیما از ساعت ۱۵ تا ۲۱ آماده بازدید علاقه‌مندان خواهد بود.

کد خبر 2448279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha