پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۵۹

در هرمزگان/

برخورد با کارفرمایانی که قراردادهای سفیدامضاء از کارگران اخذ می کنند

برخورد با کارفرمایانی که قراردادهای سفیدامضاء از کارگران اخذ می کنند

بندرعباس - مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان گفت: امضای قراردادهای سفید امضاء غیرقانونی است و در صورت اطلاع و گزارش از واحدهایی که با کارگران خود قرارداد سفید امضا می کنند، برخورد می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی سلیمی در خصوص قراردادهای کار در هرمزگان افزود: در راستای ایجاد امنیت شغلی بیشتر برای کارگران، به کارفرمایان توصیه می شود ضمن رعایت مقررات حفاظت و ایمنی کار در کارگاهها، قراردادهای کار اعم از شفاهی و کتبی را به نحوی توافق و تنظیم نمایند که حداقل موارد مربوط به حقوق و دستمزد و مدت شرایط کار کارگران در آن رعایت شود.

وی با بیان اینکه مشاهده می شود برخی کارفرمایان با استفاده از وضعیت کثرت نیروی کار و کمبود فرصت های شغلی، در ابتدای کار، قراردادهای کار را به صورت سفید امضاء و یا بدون تاریخ و حتی در مواردی تسویه حساب های سفید امضاء اخذ می کنند، بیان داشت: بازرسان کار در صورت مشاهده چنین مواردی برخورد قانونی را حسب موارد فصل جرائم و مجازاتهای مندرج در قانون کار بعمل خواهند آورد.

وی یادآور شد: برای رفع دغدغه کارفرمایان، در قانون کار شرایطی مانند اجرای آئین نامه انضباط کار و استفاده از قراردادهای آزمایشی پیش بینی شده است.

 

کد خبر 2448327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha