به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر توفیق ظهر چهارشنبه در جلسه پژوهش صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد، گفت: قبلاً وضعيت كشتي سازي مناسب نبوده و مشكلاتي را برای کشور و استان بهمراه داشت.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: صندوق حمایت از صنايع دریایی و صندوق شكوفايي و نوآوري مي تواند كمك حال صنايع باشد.
وی افزود: بر اساس هماهنگی های به عمل آمده قرار بر اين است كه اين صندوق ها به حوزه پژوهش كمك كنند.
توفیق یادآور شد: شركت هاي دانش بنيان صنعتي بايستي توسط اين صندوق ها حمايت شوند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر شركتهای دانش بنيان توسط صنایع بزرگ تأسيس شود بسياري از مشكلات پژوهشي این صنايع مرتفع می شود.
وی در ادامه افزود: باید تعامل و همفكري بين دانشگاهها، آموزش و پرورش و هنرستانها حاکم باشد تا نیروهای توانمند بر اساس نیازهای استان تربیت شوند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در صنایع بزرگ بايد مهندسي سيستمها حكم فرما باشد چون ماندگاري دارد اگر كارها بصورت مهندسي نباشد نتيجه منفي دارد.
توفیق تصریح کرد: مجموعه برزگ بايد نگاه ويژه اي به بازار داشته باشند كه از حالت سنتي بيرون بيايند و نگاه نو و مدرني داشته باشند.
وی اظهارداشت: در بازاریابی نوین بايستي نياز هاي جامعه را شناسايي و بر اساس آن تولید داشته باشیم.
پیش این جلسه معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت به همراه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان از صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، منطقه ویژه کشتی سازی و شهرکهای صنعتی شماره 2 و 3 بندرعباس بازدید کردند.
در این بازدید دکتر توفیق از شرکت های بازیافت نخلستان تولید کننده انواع نایلون و نایلکس، پلیمر هرمز برکه تولید کننده انواع مخازن پلی اتیلن، گاز، آب و پلیمر پارسیان تولید کننده انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن و اکسیژن آپادانا تولید کننده انواع گازهای صنعتی بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این شرکتها قرار گرفت.
در ادامه معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس و منطقه ویژه کشتی سازی از صنایع مستقر در این مناطق بازدید کرد.
نظر شما