احمد علی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به در پیش بودن هفته ششم مسابقات شطرنج قهرمانی باشگاه های استان همدان اظهار داشت: در این هفته تیم های هیئت شطرنج همدان با تیم مدیا پارس، سازمان صنعت معدن و تجارت با شرکت برق، هیئت شطرنج لالجین با تالار وحدت، جمعیت هلال احمر با شرکت نخ رنگ، هیئت شطرنج تویسرکان با ستاره غرب صالح آباد، هیئت شطرنج ملایر با زاگرس رقابت می کنند.
وی افزود: همچنین تیم های سازمان نظام مهندسی با پیشکسوتان بوعلی، شرکت کشت و صنعت خزل نهاوند با اداره کل استاندارد، هیئت شطرنج لالجین ب با رستوران پدر خوب، آذرخش با پرواز، شاهرخ با پزشکی قانونی، اداره کل راه و شهرسازی با بانوان هیئت شطرنج لالجین، اداره کل آب منطقه ای با اداره فرش، کیمیا با هدف، بانوان شهرداری با نوجوانان صفوت الف، فرزین با تهمتن و جوانان صفوت ب با تیم ماهرخ بازی خواهند داشت.
رئیس هیئت شطرنج استان همدان با اشاره به جدول این مسابقات گفت: تا این هفته تیم مدیا پارس با ۱۷ امتیاز به تنهایی در صدرجدول قرار دارد.
بابایی عنوان کرد: همچنین تیم های صنعت معدن و تجارت با ۱۶ امتیاز و شرکت برق با ۱۳ امتیاز از جدی ترین تعقیب کنندکان تیم صدرنشین مدیا پارس هستند.
وی با بیان اینکه این مسابقات در کشور بی نظیر است، بیان کرد: ۵۴ نفر از بازیکنان شرکت کننده در مسابقات شطرنج قهرمانی باشگاه های استان همدان را بانوان در قالب ۹ تیم تشکیل داده اند و تعداد ۱۵۰ نفراز شطرنج بازان در قالب ۲۵ تیم نیز آقایان هستند.
رئیس هیئت شطرنج استان همدان یادآور شد: از تعداد شرکت کنندگان ۶۴ نفر دارای ریتینگ بین المللی و ۹۰ نفر نیز دارای کارت سیستم جامع فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران هستند.
بابایی با اشاره به زمان پایان این مسابقات گفت: این مسابقات ۱۱ هفته به طول خواهد انجامید و تمامی این مسابقات روز جمعه از ساعت ۹:۳۰ صبح در محل خانه شطرنج همدان برگزار می شود.
وی افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته اختتامیه این مسابقات همزمان با ایام الله دهه فجر با حضور همه ورزشکاران برگزار خواهد شد.
وی گفت:، در بیستمین دوره مسابقات لیگ شطرنج قهرمانی باشگاههای استان همدان ۳۴ تیم در ۱۱ دور به روش سویسی به سر داوری هادی حیدریان رقابت خواهند داشت و در مجموع ۷۴۸ بازی در طول ۱۱ دور برگزار خواهد شد.
نظر شما