پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۵۰

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی خبر داد:

هفت هزار متر زمین در کبودرآهنگ به صورت جمعی وقف شد

هفت هزار متر زمین در کبودرآهنگ به صورت جمعی وقف شد

همدان- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: اهالی روستای دستجرد شهرستان کبودرآهنگ هفت هزار متر از زمین های خود را برای دسترسی مناسب و آسان به امامزاده راهب(ع) این شهرستان وقف کردند.

حجت الاسلام رضا حاجی زین العابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر از ایجاد وقفی به مساحت هفت هزار مترمربع در شهرستان کبودرآهنگ خبر داد و اظهار داشت: جمعی از اهالی روستای دستجرد شهرستان کبودرآهنگ این وقف را برای دسترسی آسان به امامزاده راهب(ع) این شهرستان انجام دادند.

وی با بیان اینکه وقف همان صدقه جاریه است و خداوند تضمین کرده که چنین صدقه ای به دست خودش می رسد، بیان کرد: زمین وقف شده از سوی اهالی دستجرد دارای ارزش ریالی بالایی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه وقف یکی از سنت های حسنه ای است که می توان آن را یکی از اهرم های اقتصادی اجتماعی اسلام دانست، عنوان کرد: اجرای دقیق نیت وقف، نقشی بسیار مهم در اداره جامعه و اقتصاد مسلمین دارد.

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی با بیان اینکه شهرستان کبودرآهنگ یکی از شهرستان های موقوفه خیز در استان همدان است، ادامه داد: موقوفه امیر نظام که یکی از موقوفات بزرگ استان همدان است در شهرستان کبودرآهنگ قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای تشویق مردم به وقف باید ثمرات وقف در جامعه مشهود باشد و این امر جز با حفاظت و حراست از موقوفات محقق نخواهد شد، ابراز داشت: مردم با وقف کردن پرونده نیکی‌های خود را مفتوح می‌گذارند و تا سال‌های سال از برکت این باقیات صالحات بهره می‌برند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه اهالی روستای دستجرد شهرستان کبودرآهنگ با این وقف مناسب و دسته جمعی در راستای آبادانی امامزاده راهب(ع) گام بزرگی برداشته اند، ادامه داد: وجود برخی موقوفات، سندی بر وسعت نظر مسلمانان و آموزه‌های اسلامی است.

 

کد خبر 2448571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha