پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۳۵

آیت‌الله مجتهد شبستری تاکید کرد:

خانواده‌ها در انتخاب همسر برای فرزندانشان دقت کنند

خانواده‌ها در انتخاب همسر برای فرزندانشان دقت کنند

تبریز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: خانواده‌ها باید در انتخاب همسر برای فرزندانشان دقت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن مجتهد شبستری ظهر پنج شنبه در دیدار با مدیران اداره کل ثبت احوال آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جوانان باید در انتخاب همسر دقت کافی داشته باشند تا دوطرف در شان یکدیگر باشند، افزود: نقش خانواده ها نیز در این خصوص بسیار پرنگ است چراکه متاسفانه آمار طلاق در کشور روز به روز درحال افزایش است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش طلاق در کشور نگران کننده است، افزود: دلایل وقوع طلاق در جامعه نیاز به آسیب شناسی دارد و باید به صورت دقیق افزایش سن ازدواج و نیز رشد طلاق بررسی شود.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه افزایش طلاق برای کشور یک خطر محسوب می شود، ادامه داد: افزایش جمعیت جوان جامعه و اختصاص مشوق های لازم برای افزایش اولاد نیاز واقعی امروز کشور است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون جمعیت کشور جوان است، ادامه داد: ولی با این روند جمعیت کشور به سمت پیری می رود و باید با ازدواج به‌موقع و تشویق به افزایش جمعیت خانواده، جمعیت جوان کشور را حفظ کرد.

آیت‌الله مجتهد شبستری با تاکید بر اینکه رعایت نکردن موازین اسلامی و طلاق به جامعه ضربه می زند، ابراز داشت: بدحجابی، مهریه های بالا و جهیزیه های غیرمنطقی از عوامل تزلزل نهاد خانواده در کشور است.

کد خبر 2449124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha