به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر ابهر افزود: نهم دی روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکن های عده ای غافل یا مزدور وابسته با اجانب به مقدسات در روز عاشورای حسینی است.
وی با تاکید بر اینکه نهم دی روزی است که در این روز حساس ملت ایران با حضور مجاهدانه و تعیین کننده خود، این روز بزرگ را جزء ایام الله کردند ادامه داد: این روز در واقع روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای امام و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام رحیمی افزود: نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام که فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکتان آسیب نرسد. در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه نهم دی روزی که از روی بصیرت مردم و دشمن شناسی و زمان شناسی مردم برخواسته است گفت: در ماهیت شناسی این روز می توان گفت نهم دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است.
حجت الاسلام رحیمی افزود: این روز بزرگ متعلق به یک سلیقه سیاسی خاصی نیست بلکه متعلق به ملت بزرگ ایران بود و پیروزی بزرگ ملت ایران نابودی دشمنان اسلام در خارج و فتنه گران و فریب خوردگان در داخل بود.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه نماز گفت: نماز اسیر فریاد ندارد نماز اسیر ولایت ندارد اما اگر نماز آزاد بودو اقامه شد از دل این اقامه نماز، خروش مردمی و حماسه تاریخی 9 دی بر می خیزد.
امام جمعه ابهر گفت: حضرت علی (ع) در بیان سوم واجب این بخش می فرماید کلمه اخلاص که هم آهنگ با فطرت انسانی است. منظور از کلمه اخلاص همان شهادت لا اله الا الله است که عبودیت و اولویت را مخصوص ذات پاک پروردگار می کند و هرگونه شرک و بت پرستی را نفی می نماید. از بعضی از روایات استفاده می شود که اخلاص جنبه علمی هم دارد. و آن اینکه تنها به آستان حق روی آورد..
حجت الاسلام رحیمی به سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی اشاره کرد و ضمن قدردانی از زحمات این فعالان عرصه فرهنگ و آموزش افزود: نباید نهضت سواد آموزی در بطن آموزش و پرورش کم رنگ شود و مردم به این نهاد با یک عینک ویژه نگاه کند و با عزیزان نهضت سود آموزی همکاری کنند.
نظر شما