پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۰۳

حجت الاسلام محمد کاظم مناقبیان:

ملت ایران در روز ۹ دی بصیرت خود را به رخ دشمنان کشیدند

ملت ایران در روز ۹ دی بصیرت خود را به رخ دشمنان کشیدند

هرمز - امام جمعه هرمز گفت: ملت ایران با حضور باشکوه در روز ۹ دی بصیرت خود را به رخ دشمنان کشیدند.

حجت الاسلام محمد کاظم مناقبیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پیامدهای منفی فتنه ۸۸ برای انقلاب گفت: با حرکت به موقع مردم بصیر و آگاه روز ۹دی در تاریخ ماندگار شد.

امام جمعه هرمز ادامه داد: ملت همیشه بیدار انقلاب اسلامی بار دیگر درس محکمی به دشمنان اسلام داد تا کشورهای غربی بدانند مردمان ایران امثال کشور های غربی درخواب غفلت نیستند بلکه همیشه بیدار و با بصیرت اهداف خود و مملکت اسلامی را پیش می برند.

مناقبیان افزود: رسانه های غربی را در آن روزها اگر مرور کنید می بینید که دشمنان انقلاب همه جا از این مطلب سخن می گفتند که جمهوری اسلامی نظامی مبتنی بر تقلب و استبداد است و نمونه آن را هم فتنه ۸۸ ذکر می کردند.

امام جمعه هرمز گفت: ۹ دی روز بصیرت است و اگر کسی بصیرت ندارد به راه انحراف هدایت می شود.

حجت الا سلام مناقبیان بیان داشت . موفقیت ما توسط رهبری آگاه و مردم بصیر است، مردمان کشورمان خودشان را با حضور در راهپیمایی ۹دی سال ۸۸ به زورگویان استکبار جهانی گفتند ما با ولایت زنده ایم و به هیچ عنوان زیر بار ظلم نمی رویم.

نماینده ولی فقیه در هرمز گفت: فتنه مربوط به این زمان نیست و همواره وجود دارد و این ما هستیم که باید همواره هوشیار باشیم تا با ناآگاهی در مسیر نقشه های دشمن قرار نگیریم.

مناقبیان تصریح کرد: رهبری و ولایت فقیه ، محور وحدت و انسجام است و مردم نشان دادند همواره زمان و دشمن شناس هستند.

وی حماسه ۹ دی را حماسه همیشه ماندگار در سطور تاریخی این کشور بیان کرد و افزود: آیندگان در مورد این حادثه عظیم قضاوت می‌کنند و به هوشیاری و بصیرت ملت ایران آفرین می‌گویند.

امام جمعه هرمز عنوان  کرد: حوادث تلخ و ناگوار پس از انتخابات و هتاکی به ائمه اطهار و ارزش‌های اسلامی، مردم اهل ولایت را بر آن داشت تا در پاسخ به این حوادث در ۹ دی ۸۸ یکپارچه به صحنه آیند تا در نزد حضرت رسول‌الله (ص) روسفید باشند.

حجت الاسلام مناقبیان بیان کرد: ۹ دی نماد بزرگی و ولایتمداری ملت ایران بود که باردیگر نشان دادند بر ارزش‌های نظام و انقلاب وفادار بوده و هستند.

وی با بیان اینکه این روز باید امروز نیز به خوبی گرامی داشته شود، گفت: این مقطع از تاریخ بسیار حساس بوده و باید از آن درس گرفت.

کد خبر 2449751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha