پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۵۵

سردار علی دولتی:

نهم دی نماد مردم سالاری دينی ملت ايران است

نهم دی نماد مردم سالاری دينی ملت ايران است

ایلام-فرمانده انتظامی استان ايلام گفت: نهم دی نماد مردم سالاری دينی ملت ايران است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی دولتی با بیان اینکه فتنه ۸۸ عمیق و حاصل سال‌ها برنامه‌ریزی دشمنان انقلاب بود، ادامه داد: بحث فتنه سال ۸۸ انتخابات نبود، بلکه ساختارشکنی در آن و خدشه‌دار کردن نظام بود.

وی افزود:فتنه گران در این حرکت از قبل طراحی شده با ضد انقلاب و استکبار همصدا شدند و با وجود پیام رسای رهبری و ملت به آن ها باز هم از موضع نادرست خود کوتاه نیامدند.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد: اما ملت بزرگ ایران با خلق حماسه بزرگ و شورانگیز ۹ دی بساط فتنه‌گران را جمع و سران خائن فتنه را محاکمه خیابانی کرده و آن ها را از صحنه خارج کردند.

این مقام مسئول گفت: بدون تردید حماسه ۹ دی برگ زرین دیگری برای ملت ایران و بزرگترین رسوایی و ذلت و شرمساری برای خواص بی‌بصیرت و شکست و ناکامی برای بدخواهان و دشمنان نظام بود.

وی با بیان اینکه دشمن در سال ۸۸ یک مدل را طراحی کرده بود که فتنه سال ۸۸ بود و ابعاد آن گسترده و بر همگان روشن است، بیان داشت: وظیفه ما در سطح جامعه آگاهی بخشیدن به مردم در مورد ابعاد فتنه سال ۸۸ است و همه باید نسبت به قانون تمکین کنند.

سردار دولتی اظهار داشت: انقلاب اسلامی بر پایه دین استوار است و همیشه جاوید و استوار می‌ماند.

این فرمانده ارشد نیروی انتظامی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی پیرو خط امام(ره) و رهبری است، خاطرنشان کرد: در جریان فتنه ۸۸ پلیس مظلوم واقع شد ولی توانست با خویشتن داری و همراهی مردم با بصیرت این مرحله از تاریخ انقلاب را با سلامت پشت سر بگذارد.

وی ابراز امیدواری کرد: درسالگرد خلق این حماسه تاریخی، امت غیور و ملت فهیم و ولایی با پیروی و اطاعت از فرامین مقام معظم رهبری با تجدید میثاق با ‌آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب اسلامی و تبعیت از مقتدای خویش همچنان به منظور پاسداشت از این دستاورد عظیم تاریخی از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

کد خبر 2450860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha