به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی بعد ازظهر امروز یکشنبه در مراسم رونمایی از کتاب تعالی فرهنگی مسجد ونماز که در سالن پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، گفت: بزرگ ترین هدفی که یک انسان مومن می تواند داشته باشد عمران و آبادانی مساجد و برپاداشتن نماز است.
وی عنوان کرد: مساجد را زمانی می توان آباد خواند که اقشار مختلف مردم برای برپاداشتن نماز و شرکت در برنامه های مختلف ذکر و نیایش پروردگار در آن حضور پیدا کنند که تحقق این مهم منجر به هدایت و رشد جامعه می شود.
وی اظهارداشت: یکی دیگر از مباحثی که منجر به عمران و آبادانی مساجد شده و می شود پرداخت زکات از سوی مسلمانان است.
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: در صورتی که فریضه واجب زکات به طور کامل در جامعه اجرایی شود شاهد رونق و توسعه هرچه بیشتر مساجد هم خواهیم بود.
حجت الاسلام شاهرودی ادامه داد: همواره 50 درصد زکات های پرداخت شده از سوی مردم برای فقرای آن منطقه و 50 درصد نیز صرف نوسازی، تعمیرواحداث مساجد شده و می شود.
وی با اشاره به اینکه در کشور اسلامی ما بیش از 70 هزار مسجد وجود دارد، افزود: از تعداد کل مساجد کشور بیش از 2 هزار مسجد در کردستان آباد و فعال است.
وی عنوان کرد: مساجد را امروز باید از این وضیعت عادی کنونی آن خارج کنیم و کارکردها و کارایی هایی که در زمان های گذشته داشته است را احیا کنیم.
نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: مساجد در گذشته علاوه بر بخش عبادی در بخش های اقتصادی و نظامی و سیاسی هم کارکردهایی داشته اند که امروزه متاسفانه فقط کارکرد عبادی آن مدنظر است.
حجت الاسلام شاهرودی بیان کرد: مساجد محل تربیت و تعلیم بوده است و لذا باید از مساجد بیشتردر این راستا و جهت استفاده شود.
وی عنوان کرد: در کردستان از گذشته تاکنون وقف هایی برای تربیت عالمان دینی توسط مردم انجام گرفته است و این نشان از توجه مردم این دیار به تعلیم و تربیت دارد.
نظر شما