پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۳، ۱۶:۰۰

معظمی گودرزی:

۲۸۰۰ مددجوی بروجردی از دوره های آموزشی تربیتی بهره مند شدند

۲۸۰۰ مددجوی بروجردی از دوره های آموزشی تربیتی بهره مند شدند

بروجرد - مدیر کمیته امداد شهرستان بروجرد از بهره مندی بیش از دو هزار و ۸۰۰ مددجوی بروجرد از دوره های آموزشی تربیتی طرح فلاح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی معظمی گودرزی در این رابطه گفت: طرح فلاح از جمله برنامه‌های منحصر به ‌فرد حوزه فرهنگی کمیته امداد است که با هدف تعمیق باورها و ارتقای رفتارهای دینی و در راستای ارتقاء شان و منزلت اجتماعی خانواده‌های زیر پوشش اجرا می‌شود.

معظمی گودرزی خاطرنشان کرد: این طرح به‌صورت متناوب و ادواری اجرا می‌شود که یکی از محاسن آن طراحی سیر موضوعات تربیتی آموزشی هدفمند است که توسط مشاوران دینی و مبلغان مجرب اجرا می‌شود.

مدیرکمیته امداد شهرستان بروجرد با تاکید بر اینکه در این راستا تا کنون خدمات ارزشمندی به جامعه هدف ارائه شده است، گفت: یکی از رویکردهای این نهاد حمایتی در سالجاری اصلاح سبک زندگی خانواده‌های تحت حمایت این نهاد است.

وی با اشاره به برنامه‌های اجرایی این نهاد در راستای اصلاح سبک زندگی مددجویان بیان داشت: در این راستا کلاس‌های آموزشی با هدف تعمیق باورهای دینی و معرفتی و تقویت عزت و کرامت انسانی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی طرح فلاح در مصون‌سازی خانواده‌ها در برابر آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی مثمر ثمر است، افزود: دو هزار و ۸۴۲ نفر از مددجویان تحت حمایت در قالب این طرح آموزش های لازم را فرا گرفته اند.

معظمی گودرزی در بیان داشت: برای اجرای این برنامه آموزشی تا کنون مبلغ ۴۸ میلیون ریال هزینه شده است.

کد خبر 2451089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha