به گزارش خبرنگار مهر، جواد صبور شامگاه یکشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های هفته فرهنگی تصریح کرد: معرفی چهره های فرهنگی، بررسی توانمندی های فرهنگی و پتانسیل های موجود استان در عرصه فرهنگ از برنامه های این مناسبت است.
وی با یادآوری برگزاری شب دفاع مقدس، شبی با موسیقی، شب شعر آیینی و شب شعر ادبی آخرین برنامه هفته فرهنگی را شبی با فرهنگیان برشمرد.
به گفته مسئول برگزاری هفته فرهنگی اردبیل، هفته فرهنگی فرصتی برای معرفی توانمندی های فرهنگی استان بوده و در کنار معرفی چهره های شاخص زمینه معرفی پتانسیل های فرهنگی موجود نیز تدارک دیده شده است.
صبور همچنین به برگزاری نمایشگاه فرهنگی در برج میلاد اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه غرفه هایی جهت معرفی داشته های فرهنگی، تاریخی، هنری، ادبی، کشاورزی، اقتصادی، گردشگری و صنعتی استان تدارک دیده شده است.
وی از استقبال مطلوب از نمایشگاه و برنامه های فرهنگی خبر داد و تاکید کرد: انتظار می رود قابلیت های استان با نگاهی به جذب سرمایه گذاری و توجه کارشناسان و مسئولان فراهم شود.
مسئول برگزاری هفته فرهنگی اردبیل گفت: اختتامیه این جشنواره روز نهم دی ما در تالار دیوان شمس عطار برگزار می شود.
به گفته صبور در مراسم اختتامیه بازنگری شخصیت و جایگاه شیخ صفی الدین اردبیلی و خاندان صفوی پیش بینی شده است.
نظر شما