مدير حوزه هنري همدان در گفتگو با "مهر " :
جشنوارة فيلمهاي كوتاه ديني «رويش» با حضور اديان ديگر رويكردي جهاني به خود ميگيرد
مدير حوزه هنري همدان گفت: جشنواره فيلمهاي كوتاه ديني «رويش» در صورتي كه از رسالت اصلي خود كه ترويج و تبليغ اسلام است فاصله نگيرد با حضور اديان ديگر رويكردي جهاني خواهد داشت.
وي افزود: با توجه به اين مسئله ، داوران اين جشنواره بايد با وسواس انتخاب شوند و آنها نيز بايستي در انتخاب آثارحساسيت ويژه نشان دهند و يكسري ملاكهايي را مدنظر قرار دهند تا فيلمسازان بدانند به سراغ چه سوژهاي بروند.
حسيني در ادامه به تعريف مقوله دين در عرصه هنر پرداخت و بيان كرد: هنوز نظريه خاصي درارتباط با هنر ديني در كشور تبيين نشده است، ولي ميتوان اين تعريف را ارايه كرد كه يك اثر ديني، به چيستي جهان مينگرد و سعي در به نمايش گذاشتن آن دارد تا بر مخاطب اثر گذاشته و او را به انديشيدن به خود و خالق مجبور سازد.
وي تصريح كرد: برگزاري جشنواره فيلمهاي كوتاه ديني «رويش» در مشهد مقدس نيز در همين راستا بوده با توجه به اين كه در يك جامعه ديني هستيم وقتي مسايل اجتماعي براي يك جوان فيلمساز هنرمند مطرح شود، آن جوان فيلمي ميسازد كه متناسب با جامعه ديني او باشد و اين جشنواره با هدف شناسايي محيط و بررسي نيازهاي جامعه و علايق مخاطبان سينماي ديني ميتواند تاثير گذارترين جشنواره ديني در كشورتبديل شود.
مدير حوزه هنري استان همدان در ادامه با تشريح برخي جذابيتهاي فيلمهاي كوتاه ديني بر مخاطبان اين سينما افزود: براي مخاطب در سينماي ديني بايد مسايل و موضوعاتي كه بر اساس واقعيتهاي روزمره زندگي جامعه است به زبان تصويرخلق شود و از سوي ديگر استفاده از بازيگران هنرمند و كارگردانان با تجربه و قوي مخاطب را حفظ ميكند و باعث ميشود تا فيلم تاثير عميق خود را برروي مخاطب بگذارد.
گفتني است نخستين جشنواره سراسري فيلم كوتاه ديني رويش به همت حوزه هنري خراسان رضوي از تاريخ 13 تا 17 آبان ماه درمشهد برگزار ميشود.
نظر شما