پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۳۱

با راه اندازی کانون کیان؛

اصول اخلاقی پژوهش در ایران ترویج داده می‌شود

اصول اخلاقی پژوهش در ایران ترویج داده می‌شود

کانون درستی و اخلاق پژوهش ایران، با هدف ترویج و اشاعه‌ اصول درستی و اخلاقی پژوهش در ایران راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کانون درستی و اخلاق پژوهش ایران (کیان) از سوی گروه اخلاق اطلاعات انجمن علمی مدیریت اطلاعات ایران، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و مرکز تحقیقات و سیاست علمی کشور راه‌اندازی شد.

هدف اصلی این گروه ایجاد کانونی ملی برای پشتیبانی از درستی و اخلاق پژوهش و رواج آن در زمینه‌های غیرپزشکی از طریق درگاهی مجازی برای ارائه‌ خدماتی به جامعه علمی است تا از این گذر، گامی مهم برای رویارویی با چالش‌های مربوط به سرقت علمی و سایر مصادیق بدرفتاری پژوهشی شده برداشته شود و بر اعتبار اخلاقی پژوهشگران ایرانی در مجامع علمی جهانی افزود شود.

ارائه‌ خدمات آموزشی و مشاوره در زمینه‌ اخلاق و درستی پژوهش با ذکر نمونه، بررسی کارشناسی شکایت‌ها و موارد مبهم در زمینه‌ اخلاق و درستی پژوهش و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی در زمینه‌ اخلاق و درستی پژوهش از جمله وظایف این کانون است.

همچنین برگزاری گردهمایی‌های علمی به منظور رواج اخلاق و درستی پژوهش، تولید انتشارات علمی در زمینه‌ اخلاق و درستی پژوهش و تدوین و انتشار آیین‌نامه، رهنمود و سایر مستندات مرتبط با اخلاق و درستی پژوهش از دیگر اهداف تشکیل کانون اخلاق پژوهش ایران است.

به گزارش مهر، پایگاه وب کیان به آدرس http://kian.irandoc.ac.ir در دسترس است.

 

 

کد خبر 2451396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha