پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۰۴

همکاری ۳۴۰۰ وکیل نیکوکار با کمیته امداد/ راه اندازی کلینیک های حقوقی

همکاری ۳۴۰۰ وکیل نیکوکار با کمیته امداد/ راه اندازی کلینیک های حقوقی

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد از همکاری سه هزار و ۴۰۰ وکیل نیکوکار با این نهاد خبر داد و گفت: ۲۰۰ شعبه حل اختلاف در زمینه حل مشکلات قضایی خانواده های تحت پوشش وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور قمشه در اولین مجمع وکلا و حقوقدانان نیکوکار که روز دوشنبه برگزار شد افزود: در حال حاضر بیش از سه هزار و ۴۰۰ وکیل نیکوکار با کمیته امداد همکاری می کند و این نهاد ارتباط خوبی با قانون وکلا، حقوقدانان، اعضای کانون سردفتران و همچنین شوراهای حل اختلاف در سراسر کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه ۲۰۰ شعبه حل اختلاف با کمیته امداد همکاری می کند گفت: این شعبات در زمینه حل مشکلات قضایی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد فعالیت می کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد تاکید کرد: تعداد قابل توجهی از حقوقدانان در زمینه حل اختلافات و معاضدت های حقوقی مددجویان تحت پوشش با این نهاد همکاری قابل توجهی دارند.

وی با اشاره به اینکه کلینیک های حقوقی در برخی از استان ها راه اندازی شده است گفت: در حال حاضر کلینیک حقوقی در قم برای ارائه خدمات حقوقی به مددجویان با همکاری برخی دستگاه ها آغاز شده و قصد داریم این کلینیک ها را در استان های دیگر نیز راه اندازی کنیم.

به گفته قمشه طرح وکیل خانواده نیز در چند استان به صورت آزمایشی اجرایی می شود.

کد خبر 2451544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha