پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۱۴

جبار:

عراق دومین شریک تجاری استان گلستان است

عراق دومین شریک تجاری استان گلستان است

گرگان - نماینده مدیریت بازرگانی شهر دیوانیه عراق با بیان اینکه عراق دومین شریک تجاری استان گلستان است گفت: تمایل داریم که با گلستان ارتباطات بیشتری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین جبار در نشست سرمایه گذاران استان گلستان و کشور عراق که ظهر دوشنبه برگزار شد، افزود: ما می توانیم کالاهای غذایی خود را از کشورهای دیگر تامین کنیم اما نسبت به کالای ایرانی اطمینان بیشتری داریم.

وی ادامه داد: مبادلات ما با ایران حدود 12 میلیارد دلار است اما می خواهیم این مقدار را به 15 تا 16 میلیارد دلار هم برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر تبادلات مربوط به مواد غذایی می شود، گفت: از این مقدار تبادلات با کشور ایران نیمی از تجارت عراق از شهر دیوانیه است.

جبار توضیح داد: عراق امروز موقعیت متفاوتی دارد و تجار ایرانی باید بسیار هوشمندانه مناطق هدف بازرگانی خود را انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه دیوانیه یکی از حاصل خیز ترین مناطق عراق است، گفت: استان قادسیه یکی از استان های هجده گانه در جنوب کشور عراق است که مرکز آن دیوانیه است و این شهر به خوبی از رودخانه فرات آبیاری می شود.

نماینده مدیریت بازرگانی شهردیوانیه عراق گفت: این شهر در مسیر راه اصلی حمل و نقل راه آهن بین بغداد و بصره واقع شده است.

وی  با بیان اینکه این شهر آمادگی اقتصادی بالایی دارد، افزود: در تلاش هستیم کارخانه های آهن و سیمان را در این شهر بسازیم.

جبار توضیح داد: تمایل داریم در روابط تجاری و بازرگانی با استان گلستان ارتباطات بیشتری داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: در گذشته با استان های کرمانشاه و کشورهای دیگر کالا وارد می کردیم اما در حال حاضر این تمایل در ما برای ارتباط بیشتر با ایران و استان گلستان وجود دارد.

جبار با تاکید به صحت و سلامت کالای ایرانی گفت: یکی از مشکلاتی که در ارتباطات بیشتر وجود دارد مشکل گرفتن ویزا است.

نماینده مدیریت بازرگانی شهر دیوانیه عراق افزود: این امتیاز حداقل برای تاجرین باید وجود داشته باشد که بدون ویزا بتوانند به تجارت بیشتر بپردازند.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه تاکید کرد: با توجه به بازدیدهایی که در گلستان داشتیم امیدوارم نسبت تبادل و تجارت بین ما بیشتر شود.

کد خبر 2451652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha