پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ دی ۱۳۹۳، ۱۷:۳۱

ملکی:

هدایت هیئت‌های ورزشی با جیب خالی معجزه است

هدایت هیئت‌های ورزشی با جیب خالی معجزه است

قم - رئیس هیئت ژیمناستیک قم با بیان اینکه چالش‌های مالی، بازده کار هیئت‌های ورزشی را کاهش می‌دهد گفت: هدایت هیئت‌های ورزشی با جیب خالی معجزه است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ملکی در جلسه مشترک وزیر ورزش و جوانان با مسئولان هیئت‌های ورزشی قم و تشکل‌های جوان که ظهر دوشنبه در تالار شهید آوینی اداره کل ارشاد قم برگزار شد اظهار داشت: تمامی مسئولان هیئت‌های ورزشی قم با عشق به ورزش در صحنه هستند و بدون چشمداشت برای توسعه ورزش تلاش می‌کنند و باید خدمات آن را ارج نهاد.

وی افزود: هدایت هیئت‌های ورزشی با جیب‌های خالی در این شرایط که ورزش هزینه‌های بسیاری بر روی دوش هیئت‌ها یا باشگاه‌ها می‌گذارد معجزه است و مسئولان هیئت‌های ورزشی بدون یک ریال حقوق در حال فعالیت هستند.

رئیس هیئت ژیمناستیک قم گفت: برخی از روسای هیئت‌های ورزشی مدیر کل یک اداره هستند اما به عنوان رئیس هیئت ورزشی در اماکن و دفاتری حاضر می‌شوند که درشان آن‌ها نیست و باید فکری به حال محل استقرار هیئت‌های ورزشی قم کرد.

ملکی بیان داشت: همه حرکت ورزش ایران بر اساس فعالیت هیئت‌های ورزشی استان‌ها صورت می‌گیرد اما در ورزش قم در کشتی بدمینتون، کاراته و دو و می‌دانی و بسیاری از رشته‌های دیگر، هیئت‌ها از جیب خود برای اعزام‌ها هزینه می‌کنند.

وی عنوان کرد: یک تیم ۱۰ نفره کوچک برای اعزام به مسابقات کشوری بالای ۵ میلیون هزینه دارد در حالی که اعتباراتی که در طول سال تزریق می‌شود سبب می‌شود واژه معجزه برای هیئت‌های ورزشی که دستشان خالی است معنی پیدا کند.

رئیس هیئت ژیمناستیک قم تصریح کرد: تلاش هیئت‌های ورزشی بدون چشمداشت و با عشق و علاقه، کمتر از عبادت نیست اما باید به فکر وضعیت مالی هیئت‌های ورزشی بود زیرا چالش‌های مالی، بازده کار هیئت‌های ورزشی را کاهش می‌دهد.

ملکی خاطرنشان کرد: ۳۶۰ هزار نفر در بازه سنی تعریف شده جوان در قم وجود دارند که ۴۰ هزار نفر آن‌ها به صورت سازمان یافته ورزش می‌کنند و ما نگاه ویژه‌ای را از وزارت ورزش و جوانان طلب داریم تا به نقاط رشد مطلوب برسیم.

کد خبر 2451966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha