پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۲۸

حسینخانی:

نگرش به سرمایه گذاری در زنجان باید تغییر پیدا کند

نگرش به سرمایه گذاری در زنجان باید تغییر پیدا کند

زنجان- مدیرکل امور اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری زنجان گفت: در استان زنجان نگرش برای توسعه سرمایه گذاری تغییر پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم حسیخانی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اشتغال افزود: در استان زنجان نرخ اشتغال پایین است و سرمایه گذاری هم به تبع بسیار پایین است.

وی اظهار داشت: استان زنجان پتانسیل خوبی داردو باید از اینها به خوبی استفاده کرده و نسبت به تغییر نگرش در سرمایه گذاری مساعدت لازم را داشته باشیم.

مدیر کل امور اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری زنجان گفت: مسئولان در حوزه سرمایه گذاری و متولی سرمایه گذاری در استان باید به نوعی به مسائل نگاه کنند که سرمایه گذاری در استان روند صعودی داشته باشد.

حسینخانی تاکید  کرد: متاسفانه در نحوه تحویل و تسریع قوانین مشکل داریم و این امر باعث شده که روند سرمایه گذاری در استان کند شود.

وی با بیان  اینکه محیط زیست و دستگاه های ذیربط در حوزه اقتصادی و بانکها بدون دلیل به سرمایه گذاران گیر می دهند و این امر باعث می شود که سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در استان ورود پیدا نکند.

مدیرکل امور اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری زنجان تصریح کرد: ما هیچ دلیلی برای اشتغال و سرمایه گذاری نداریم و بایر نگرش مدیران را تغییر بدهیم و بر این امر اذعان داشته باشیم که استان مشکل بیکاری دارد.

حسینخانی افزود: در استان باید ذائقه سرمایه گذاری عوض شود.

وی یاد آورشد: تلاش کنیم که اولویت استان را لحظ کنیم و گیرهای بی جا کنار گذاشته شود تا سرمایه گذار به راحتی و آرامش بتواند در استان سرمایه گذاری کند. وگرنه ایرادهای بی مورد و بی جا از سرمایه گذاران باعث می شود که سرمایه گذار سرمایه خود را در جای دیگر استفاده کند.

مدیر کل امور اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری زنجان گفت: باید توسعه اقتصاد استان مد نظر قرار گیرد.

کد خبر 2454008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha