به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قاسمی زاده ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه کرمان با اشاره به رزمایش اخیر نیروهای مسلح ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: در این رزمایش اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی اریان در منطقه به نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به حضور مقتدرانه نیروی هوایی، نیروی زمینی و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش گفته شده ادامه داد: اسرائیل به دلیل اقتدار و قدرت ایران اسلامی در منطقه از کشورمان به عنوان یک چالش عظیم یاد می کند.
وی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته وحدت ابراز داشت: امروز وحدت در جهان اسلامی مهم ترین نیاز است و مسلمانان باید در برابر توطئه های دشمنان هوشیار باشند.
حجت الاسلام قاسمی زاده با اشاره به تلاش دشمنان برای ضربه زدن به دین مبین اسلام افزود: اتحاد و همدلی جمعیت یک میلیارد نفری مسلمانان می تواند باعث رشد و شکوفایی کشورهای مسلمان شود.
امام جمعه موقت کرمان تصریح کرد: مسلمانان باید فارغ از اختلافات در زمینه های اعتقادی، اخلاقی و مسائل عرفی و شرعی به اصول مشترک نظیر قرآن، کعبه و پیامبر پرداخته و حول مشترکات اسلامی متحد و هم دل شوند.
حجت الاسلام قاسمی زاده به حماسه 9 دی اشاره و تصریح کرد: امسال نیز مردم حضوری با شکوه در این آیین داشته و ولایتمداری خود را به اثبات رساندند که این امر در سایه بصیرت و آگاهی محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه برخی به تمام نشدن حصر سران فتنه اعتراض دارند؛ ابراز داشت: جرم این افراد روشن بوده و در هر دادگاهی که مورد محاکمه قرار می گرفتند سخت از اکنون با آنها رفتار می شد و رافت اسلامی و لطف رهبری شامل حال آنها شده است.
امام جمعه موقت کرمان هدف دشمنان از فتنه 88 را براندازی نظام دانست و افزود: این مساله به سادگی قابل فراموشی و چشم پوشی نیست.
وی خواستار توجه ویژه به مساله حجاب شد و افزود: خانواده ها و دستگاه های فرهنگی باید در این زمینه عزمی جدی داشته باشند.
حجت الاسلام قاسمی زاده ترویج بی حجابی را از جمله توطئه های دشمنان دانست و تصریح کرد: بانوان باید با فلسفه حجاب آشنا شوند و به این مساله به عنوان عاملی برای امنیت و حفاظت خود نگاه کنند.
امام جمعه موقت کرمان وضعیت حجاب در کشور را مطلوب ندانست و گفت: باید در این زمینه فرهنگ سازی صورت گیرد.
نظر شما