به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز جلسه کارگروه سلامت قرچک با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مدیران شهری در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه درباره آخرین وضعیت بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان، ارتقای شبکه بهداشت و درمان قرچک، تأسیس درمانگاه ها عمومی در مناطق محروم و روستایی و توجه به بحث بهداشت و درمان، مهمترین موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
شأن مردم قرچک در بخش بهداشتی و درمانی رعایت نشده است
سید حسین نقوی حسینی در ابتدای این جلسه با اشاره به ویژگی های قرچک اظهار داشت: این منطقه در سال ۹۱ به صورت شهرستانی مستقل تشکیل شد به همین خاطر شهرستانی نوپا تلقی شده و نیازمند توجه مسئولان است، یکی از نیازهای عمده و مهم مردم شهرستان قرچک موضوع بهداشت و درمان است و حقیقتا در این بخش تنگناهای عمده ای وجود دارد که باید با تلاش جهادی برطرف شود.
نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس افزود: شأن مردم قرچک در بخش بهداشت و درمان رعایت نشده و این شهرستان با مشکلات متعدد درمانی و بهداشتی روبرو بوده که امید است در جلسه امروز تصمیمات مناسبی در این زمینه اتخاذ شود، در واقع قرچک به دلیل نزدیک بودن به پایتخت بسیار مهاجر پذیر بوده ولی با وجود حضور صدها هزار شهروند، این شهرستان از داشتن یک تخت بیمارستانی نیز محروم است و باید در این زمینه نگاه جدی به قرچک صورت گیرد.
نقوی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای تکمیل و راه اندازی بیمارستان قرچک عنوان کرد: در این زمینه جلسات متعددی با مسئولان مربوطه برگزار شده که امید است در جلسه امروز خروجی آن قابل مشاهده باشد.
امکانات بهداشتی قرچک متناسب با جمعیت آن نیست
حسن قاضی زاده در این جلسه با ابراز خرسندی از حضور در قرچک اظهار داشت: این شهرستان به دلیل همجواری با پایتخت دارای شرایط و جایگاه ویژه در بخش های مختلف است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی افزود: متأسفانه امکانات و ظرفیتهای موجود در بخش بهداشت و درمان قرچک با جایگاه و شأن این شهرستان همخوانی ندارد که این امر برنامه ریزی مسئولان را می طلبد.
تجهیز مراکز بهداشت و درمان قرچک در دستور کار وزارت بهداشت
وی با اشاره به برنامه ریزی برای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در قرچک ادامه داد: توسعه و تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان قرچک نیازمند برنامه ریزی و توجه ویژه مسئولان است تا مشکلات کاهش پیدا کند.
این مسئول با اشاره به مشکلات موجود در مراکز شبکه بهداشت و درمان قرچک اضافه کرد: مراکز بهداشتی و درمانی در قرچک نیازمند توجه جدی هستند به همین خاطر تجهیز و توسعه این مرکز و توجه به نیروهای انسانی متخصص برای رفع نیازها در دستور کار قرار دارد.
قاضی زاده در ادامه با اشاره به بازدید از پروژه بیمارستان ۶۴ تختخوابی قرچک تأکید کرد: تکمیل و راه اندازی بیمارستان قرچک از برنامه های وزارت بهداشت است به همین خاطر اعتبار این پروژه از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده تأمین خواهد شد، بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، پیش بینی می شود تا این بیمارستان ۶۴ تختخوابی در مدت دو سال آماده بهره برداری شود.
۹۸ درصد جمعیت قرچک مهاجر هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان قرچک نیز در خصوص وضعیت فعلی بهداشتی و درمانی قرچک اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد جمعیت شهرستان قرچک از مهاجران مختلف از سراسر ایران و با فرهنگ های مختلف هستند.
عزیز رسولی افزود: در حال حاضر در قرچک دو مرکز خانه بهداشت روستایی و ۷ پایگاه بهداشت شهری و ۵ مرکز درمانگاهی بخش خصوصی فعال است.
رسولی افزود: از ابتدای ثبت نام بیمه سلامت بیش از ۳۲ هزار نفر در قرچک دفترچه بیمه سلامت دریافت کردند که نبود بیمارستان و مراکز درمانی برای خدمت رسانی به این افراد ضروری است.
نظر شما