به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، غلامعلي حداد عادل دراين مراسم افزود : در ايران چه قبل و چه بعد از اسلام كتابخانه هاي بزرگ و معظمي وجود داشته است كه در مورد آنها در كتابها زياد خوانده ايم اما اكنون بايد با تاسف گفت كه وضع كتاب و كتابخانه در كشور ما با شان فرهنگي و ملي ما همخواني ندارد.
وي با برشمردن اهميت كتابخانه ملي در شرايط كنوني گفت: حمايت از كتابخانه ملي براي گسترش فعاليت آن يك وظيفه ملي است كه همه از دولت و مجلس بايد براي آن تلاش كنند .
رييس بنياد دايره المعارف اسلامي در ادامه افزود: شرايط كنوني جامعه و جهان ايجاب مي كند شرايطي در كشور فراهم آوريم كه همه مردم در همه مناطق امكان دسترسي به كتاب و كتابخانه را داشته باشند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي ضمن تقدير از تلاشهاي سيد محمد كاظم بجنوردي ، رييس سابق كتابخانه ملي گفت: كتابخانه ملي يادگاري است كه براي هميشه به نام بجنوردي ثبت خواهد شد و من از طرف مجلس شوراي اسلامي از زحمات ايشان تشكر و قدرداني مي كنم.
رئيس سابق و عضو فعلي فرهنگستان زبان و ادب فارسي گفت : كتابخانه ملي هم اكنون افتخار فرهنگي كشور است و چنين بناي باشكوهي با تجهيزات روزآمد از جمله كارهايي است كه هيچ گاه فراموش نخواهد شد.
حداد عادل با برشمردن اهميت نقش كتابخانه ملي در هر كشور گفت: ديگر سخن گزافي نيست كه بگوييم ميان پيشرفت كشورها با منزلت كتاب و كتابخانه در آن كشور رابطه قطعي و نزديكي وجود دارد.
وي تصريح كرد: هيچ جامعه سعادتمندي را پيدا نمي كنيد كه كتاب و كتابخانه در آن منزلي والا نداشته باشد و اين مساله هم در طول تاريخ و در جغرافياي امروز جهان قابل مشاهده است.
علي اكبر اشعري
رييس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: دانشجويان و اهل تحقيق ما متاسفانه هنوز به اهميت كتابخانه ملي پي نبرده اند و بايد تلاش كرد كه اين گنجينه عظيم ملي به توده مردم ، اهل مطالعه و دانشجويان و پژوهشگران شناسانده شود.
به گزارش مهر در پايان سخنان حداد عادل لوح تقديري از طرف كارمندان و مشاوران سازمان اسناد و كتابخانه ملي به سيد محمد كاظم بجنوردي اهدا شد.
همچنين لوح تقديري از سوي علي اكبر اشعري مشاور رييس جمهور و رييس جديد سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي به دكتر حداد عادل اهدا شد.
نظر شما