پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۲۲

با حضور جانشین عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی/

همایش امت واحده در زاهدان برگزار شد

همایش امت واحده در زاهدان برگزار شد

زاهدان-همایش امت واحده شرق کشور صبح امروز با حضور مقامات کشوری و محلی و جمعی از روحانیان اهل تسنن و تشیع در زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در همایش امت واحده که صبح امروز در محل فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد جانشین عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: استکبار سعی دارد تا نقاط اختلاف مردم ایران در زمینه های فرهنگی، عقیدتی، مذهبی و قومیتی را در سراسر کشور برجسته کند و با سوء استفاده از آن موجب ایجاد فتنه در کشور شود.

حجت الاسلام "محمدهادی بهشتی پور" در این همایش بیان داشت: شناخت دشمن موجب می شود تا ما بر اساس نقشه استکبار در زمین آنها حرکت نکنیم و با حفظ وحدت و هوشیاری همچون گذشته نقشه های آنها را نقش بر آب سازیم.

وی حفظ وحدت، تبعیت از رهبری و دشمن شناسی را از اصول مهم در راستای حفظ  همبستگی ملی عنوان کرد و افزود: عدم جدایی مردم از دولت و حضور آنها در تمامی صحنه ها برای دفاع و صیانت از ارزش های انقلاب  و تیعیت از رهبری اجازه نفوذ هیج دشمنی را نخواهد داد.

وی اقدامات تروریستی و یا برجسته سازی برخی از اختلافات در میان اقوام و مذاهب را توطئه استکبار و با هدف رخنه در صفوف بهم پیوسته مسلمانان عنوان کرد و ادامه داد: با هوشیاری و بیداری مسلمانان در سایه منویات رهبر معظم انقلاب خدشه ای بر وحدت مسلمانان وارد نخواهد شد.

حجت الاسلام بهشتی پور تلاش افراطیون شیعه و سنی را برای اختلاف افکنی در امت واحده بی ثمر دانست و گفت: وجود رهبری شایسته، صالح و آگاه، همبستگی امت اسلامی را تحکیم بخشیده است

وی با اشاره به جنایات استکبار در راستای هدف قرار دادن شهروندان بی دفاع با هدف ایجاد تفرقه بیان داشت: افراطیون به نام اسلام دست به جنایات و کشتار انسان های بی گناه می زنند در صورتی که از دیدگاه دین اسلام و قرآن این جنایات گناهی نابخشودنی است.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی با اشاره به مجاهدت های امام راحل در به ثمر رساندن و پیروزی انقلاب اسلامی بیان داشت: استکبار که هیچگاه باور نمی کرد انقلاب اسلامی ایران به پیروزی برسد با حمایت مردم و رهبری مقتدارانه امام راحل و پس از آن رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری با وجود توطئه های فراوان تاکنون اجازه دستیابی به مقاصد شوم استکبار را نداده است.

وی تاکید کرد: تا زمانی که مردم ایران در مسیر رهبری حرکت کرده و همچون گذشته وحدت و همبستگی خود را حفظ کنند هیچ قدرتی نمی تواند این نظام را براندازد.

وی با اشاره به حوادث سال های گذشته از جمله فتنه های سال ۷۸ و ۸۸  اظهار داشت: بیداری و هوشیاری ملت ایران مانع رسیدن استکبار به منظور براندازی نظام در این توطئه ها شد.

وحدت بهترین سلاح برای مقابله با تفرقه انگیزان است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان نیز در این مراسم با بیان اینکه وحدت بین مسلمانان بهترین و کارآمد ترین سلاح برای رویارویی و مقابله با تفرقه انگیزان و استکبار جهانی است بیان داشت: علمای شیعه و سنی می توانند با داشتن سلاح وحدت شرایط تلخ زمان را به شیرینی تبدیل کنند.

آیت الله عباسعلی سلیمانی در همایش امت واحده شرق کشور بیان داشت: در حالی که امروز جهان اسلام به دلیل توطئه های دشمن دچار فتنه ای به نام تفرقه و اشوب شده است بر علما و بزرگان اهل تشیع و تسنن واجب است تا برای مقابله با این اختلافات دست به دست یکدیگر داده و برای کاهش این اختلافات اقدام کنند.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اقدامات تروریستی که با نام اسلام انجام می شود بیان داشت: در کجای دین اسلام  یا قران اجازه داده شده تا دانش آموزان یا معلم آنها را که قدرت دفاعی و نظامی ندارند به شهادت رساند؟

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات تنها با هدف تخریب چهره اسلام انجام می شود اظهار داشت: علما در این زمان بیش از هر زمانی نقش روشنگری و فعال باید داشته باشند همچنان که آیت الله عظمی مکارم و آیت الله سبحانی برای ریشه کنی فتنه های حاکم اقداماتی کردند که در جهان اسلام انعکاس بسیاری داشت.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان های سیستان و بلوچستان و کرمان تاکید کرد برای شکل گیری و  استحکام وحدت امت اسلامی باید اخوت و برادری، وحدت، مصلحت، رحمت و خیرخواهی را به عنوان اصول استحکام بخش مد نظر قرار داد.

وی بیان داشت: برادری واقعی میان جامعه اسلامی و امت مسلمانان بر اساس وابستگی خونی نیست بلکه شکل گرفته بر مبنای وابستگی فکری، مکتبی و عقیدتی است و لذا همه مسلمانان وظیفه دارند برای رهایی از چاه بدبینی، تعصب و جاهلیت با تکیه بر اصل وحدت به قرآن و عترت تمسک جویند.
 

کد خبر 2455032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha