ولی الله اسفندیارنژاد در گفتگو با مهر، با اشاره به مشکلات بخش آسارا گفت: این منطقه دارای طبیعتی بکر و جاذبه های گردشگری فراوان است اما از فقدان زیرساخت های لازم برای توسعه رنج می برد.
وی افزود: در حالی بخش عمده ای از ترددهای جاده ای کشور از محور گردشگری کرج - چالوس واقع در بخش آسارا انجام می شود که این محور ظرفیت لازم برای این حجم از ترددها را ندارد و اعمال محدودیت های ترافیکی نیز به ویژه در فصول گرم سال مشکلاتی جدی برای ساکنان این بخش به وجود می آورد.
وی گفت: ساکنان بخش آسارا به طور مستمر در تردد بین این بخش و شهرستان کرج هستند و ترافیک این جاده برای ساکنان بخش دردسرساز شده است.
اسفندیارنژاد فقدان امکانات بیمارستانی در این محور پرتردد را به عنوان نیازی ضروری یاد و تاکید کرد: نبود امکانات درمانی و بیمارستانی در محور کرج - چالوس با توجه به حادثه خیز بودن این جاده خطرات جدی را برای مسافران دربردارد و تامین نیازهای پزشکی و درمانی برای مسافران و ساکنان این بخش ضروری است.
بخشدار آسارا با انتقاد از نگاه تک بعدی به این بخش گفت: متاسفانه طی سال های اخیر تنها به جاذبه های گردشگری این بخش توجه شده و سایر استعدادهای منطقه در بخش های کشاورزی و دامداری مغفول مانده است.
به گفته وی بخش آسارا در تولید دام و فراورده های لبنی دارای استعداد فراوانی است که متاسفانه با اعمال سیاست های یک سونگر این ظرفیت مهم در حال نابودی است.
نظر شما