پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ دی ۱۳۹۳، ۱۶:۱۹

مانور بازرسی نانواییهای یاسوج برگزارشد/پلمپ 11نانوایی در استان

مانور بازرسی نانواییهای یاسوج برگزارشد/پلمپ 11نانوایی در استان

یاسوج - مانور بازرسی از نانواییهای شهر یاسوج با حضور جمعی از مسئولین مرتبط با بخش آرد و نان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این مانور بعدازظهر یکشنبه با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، معاون فرماندار شهرستان بویراحمد، رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی و نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی، استاندارد و تعزیرات حکومتی استان برگزار شد.

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: مهمترین خواسته مردم کهگیلویه و بویراحمد ارتقاء کیفیت نان استان است و خوشبختانه کیفیت نان با بررسی های میدانی انجام شده مورد رضایت نسبی مردم است.

داریوش دیودیده افزود: در بسیاری از واحدهای خبازی سطح استان رعایت قوانین صنفی، مسائل بهداشتی و کیفیت مورد توجه دقیق قرار می گیرد و باید پذیرفت برخی از متصدیان واحدهای نانوایی تخلفاتی را انجام می دهند که با برخوردهای صورت گرفته در حال کاهش است.

داریوش دیودیده

وی بیان کرد: طی دو هفته گذشته بیش از دو هزار و 200 مورد بازرسی از نانوایی ها انجام شده و بیش از 10 واحد پلمپ شده اند.

دیودیده اظهار داشت: برنامه های ارتقاء کیفیت نان در استان شروع شده و نظارت بر ساعت پخت، وزن چانه، کیفیت نان و آموزش کارگران و شاطران نانوایی ها با جدیت در حال پیگیری است.

وی گفت: از مردم استان انتظار داریم در صورت مواجه با تخلف از نانوایی های متخلف خرید نکنند چرا که به اندازه کافی نانوایی برای تامین نیاز مردم وجود دارد.

دیودیده همچنین از مردم خواست مراتب تخلف را به ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانها و سامانه 124 برای پیگیری لازم اطلاع دهند.

 

کد خبر 2455878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha