پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۱۵

کرار با مسئولان استقلال سرمیز مذاکره نشست

کرار با مسئولان استقلال سرمیز مذاکره نشست

پس از کش و قوس فراوان، کرار جاسم بازیکن عراقی راس ساعت یک وارد باشگاه استقلال شد و با مسئولان باشگاه در مورد مطالباتش سر میز مذاکره نشست.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اختلافات مالی کرار جاسم با استقلال و بعد از آنکه این بازیکن به کیش و محل تمرینات ستقلال نرفت و اعلام کرد تا پول نگیرد جایی نخواهد رفت بالاخره مقرر شد تا جلسه ای میان توفیقی مدیر موقت استقلال با کرار جاسم  برگزار شود. در همین راستا کرار هم اکنون وارد باشگاه استقلال شد و سرمیز مذاکره نشست.

این دیدار و مذاکره از آن جهت مهم است که کرار اعلام کرده بود اگر طلبش را ندهند از تهران به نجف خواهد رفت و شاید دیگر برنگردد!

کد خبر 2456460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha