پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۳۴

در آغاز سومین مرحله پروژه بزرگراه مرند- جلفا مطرح شد:

لزوم تکمیل زیرساخت‌های منطقه ارس/ مرند-جلفا جاده رونق اقتصادی استان

لزوم تکمیل زیرساخت‌های منطقه ارس/ مرند-جلفا جاده رونق اقتصادی استان

جلفا - معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: تکمیل زیرساخت‌های منطقه آزاد ارس برای تسهیل فعالیت های سرمایه گذاری این منطقه ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق پورمهدی دوشنبه در مراسم آغاز سومین مرحله از عملیات اجرایی پروژه بزرگراه مرند- جلفا اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشترین تردد به منطقه آزاد ارس توسط سرمایه گذاران و گردشگران انجام می شود و جاده دسترسی فعلی جوابگوی حجم ترافیک موجود در این مسیر نیست، باید تکمیل زیرساخت‌های منطقه آزاد ارس در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد.

وی با تاکید بر لزوم سرعت و دقت در اجرای بزرگراه مرند- جلفا، به اقدامات و همکاری دستگاه های اجرایی چون سازمان منطقه آزاد ارس، محیط زیست، راه و ترابری و نماینده مردم مرند و جلفا برای عملیاتی شدن این پروژه خاطر نشان شد: بزرگراه مرند - جلفا برای رونق اقتصاد استان مهم است چون منطقه آزاد ارس نقش مهمی در کمک به اقتصاد ملی دارد و در این راستا تامین نیازهای زیربنایی از اهمیت فراوانی برخوردار است.

محمد صادق پورمهدی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس نیز در این آیین، تخصیص ۱۸۵ میلیارد ریالی اعتبار از سوی این سازمان برای عملیات اجرایی این مسیر در ۲۴ ماه خبر داد و گفت: طبق توافق با وزارت راه و شهرسازی، سهم سازمان منطقه آزاد ارس از اجرای پروژه بزرگراه مرند- جلفا ۳۰ کیلومتر بوده که تاکنون ۱۱ کیلومتر آن به اتمام رسیده است.

محسن خادم عرب باغی اظهار داشت: در مرحله سوم این پروژه، ۱۱ کیلومتر از پلیس راه هادیشهر تا تونل دره دیز در۲۴  ماه اجرایی خواهد شد و مرحله پایانی عملیات اجرایی هشت کیلومتر باقی مانده از تعهد سازمان از تونل دره دیز تا قره تپه نیز با مشخص شدن پیمانکار متعاقبا آغاز خواهد شد.

محسن خادم عرب باغی مدیر عامل منطقه آزاد ارس

وی در پایان با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد ارس تا کنون هفت کیلومتر از ورودی شهر جلفا تا سه راهی قره برون و چهار کیلومتر از سه راهی قره برون تا پلیس راه هادیشهر را نیز به اتمام رسانده، تاکید کرد: دقت و سرعت لازمه تحول و توسعه بوده و منطقه آزاد ارس برای دستیابی به اهداف و سیاست های اقتصادی خود نیازمند زیرساخت های قدرتمند است.

کد خبر 2456489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha