به گزارش خبرگزاري "مهر، رئيس مركز امور بانوان و خانواده، وظيفه اين مركز را در راستاي تامين محتواي آموزشي براي مجموعه دختران دانشجو عنوان كرد و افزود: خسارت هاي فرهنگي وارده بر دانشگاه ها و خوابگاه هاي دختران بايد جبران شود.
وي با اشاره به تلاش هاي مركز امور مشاركت زنان در چند سال اخير جهت بالا بردن درصد زنان شاغل، گفت: مركز در اين زمينه موفق عمل كرده است اما مساله زنان كشور ما تنها اشتغال نيست.
سلطانخواه همچنين به تغيير نام مركز امور مشاركت زنان به مركز امور بانوان و خانواده اشاره و تصريح كرد: ما نمي توانيم زن و مرد را ببينيم ولي خانواده را نبينيم. مشاركت زنان در اجتماع يك بخشي از مسائل مربوط به آنان است نه همه آن، ما معتقديم در كنار نگاه نسبت به هويت انساني زن، به هويت زن بودن او نيز بايد توجه شود.
وي با استناد به سخنان مقام معظم رهبري در مقوله زنان تاكيد كرد: اين كه ما خود را اسير مباحث دسته چندم در حوزه زنان كنيم كه شايد تنها مشكل بخش كوچكي از جامعه ما باشد و ما را از توجه به مسائل فراگير آنان باز مي دارد.
در اين نشست واحد خواهران جامعه اسلامي دانشجويان نيز دغدغه ها و انتظارات خود را از دولت جديد در خصوص مسائل مربوط به زنان و دختران دانشجو مطرح كردند و از متوليان امر خواستند به طور متعهدانه در راستاي رفع مشكلات حقيقي و نه كاذب زنان و به ويژه دختران دانشجو اقدام كنند و با برنامه ريزي هاي منسجم و اصولي بر اين قشر كلان جامعه مانع شكل گيري خانواده هايي با بنيان هاي سست شوند.
نظر شما