به گزارش خبرنگار گروه دين وانديشه " مهر"، اين كتاب حاصل تحقيقاتي است كه تعداد مسلمانان و زندگي اين گروه را در دوران امپراتوري بزرگ عثماني نشان مي دهد.
اين كتاب به مسلماناني اشاره مي كند كه در زمان جنگ جهاني اول هجرت كرده اند و كشورهايي ديگر روي آورده اند.
كتاب " طرد يا كشتار؛ سرنوشت مسلمانان در دوره عثمانيان" همچنين به تحقيق در مورد مسلماناني مي پردازد كه در دوران امپراتوري بزرگ عثماني زندگي مي كردند و تا قرن 19 و 20 تغييراتي را در همه شوؤن زندگي خود حس كرده اند.
مؤلف در اين كتاب به تعداد مسلماناني اشاره مي كند كه پس از جنگ جهاني يك چهارم آنها كشته شدند و به مسائلي در تاريخ مي پردازد كه همواره در زمانهاي مختلف با عناوين و با بهانه هاي مختلف مسلمانان را زير تيغ كشتار قرار مي دادند.
اين كتاب كه ثمره تحقيقات و پژوهشهاي گسترده است، تاريخ وفات و هجرت ملتهاي مسلمان را بررسي مي كند، ازسوي ديگر به بررسي خساراتهايي كه در اين دوران به مسلمانان وارد شد، مي پردازد.
اين كتاب همچنين به بررسي زد و خوردهاي ميان مسيحيان و مسلمانان مي پردازد كه اين دو گروه در مقابل هم به سر مي بردند و در دشمني با يكديگر زندگي مي كردند. مسيحيان از انسجام، اتحاد و يكپارچگي مسلمانان جلوگيري مي كردند و ميان آنها تفرقه ايجاد مي نمودند.
نظر شما