عبدالمالک شنبه زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان ایلام دارای سه موزه باستان شناسی، مردم شناسی و کشاورزی است که هر یک نمادی از فرهنگهای گذشته است.
وی بیان داشت: در حال حاضر تنها موزه باستان شناسی استان ایلام در شهرستان دره شهر قرار دارد که به دلیل وجود شهر تاریخی سیمره و آثار بسیار تاریخی دیگر محل نگهداری اشیا تاریخی شهرستان شده است.
این مسئول عنوان کرد: هم اکنون بیش از ۳۰۰ شی تاریخی شامل گچ بری، ظروف، ادوات کشاورزی و...درموزه باستان شناسی شهرستان دره شهر قرار دارد.
وی افزود: این موزه به دلیل وجود شهر تاریخی سیمره و دیگر آثار تاریخی شهرستان در دوره های مختلف تاریخی یکی از تخصصی ترین موزه های باستان شناسی در غرب کشور است.
شنبه زاده افزود: شهر تاریخی سیمره یکی از مهمترین مکان های تاریخی کشور است که هم اکنون در شرف ثبت جهانی قرار گرفته است که نشان از اهمیت تاریخی شهرستان دره شهر دارد.
وی عنوان کرد: در این شهرستان قلعه ها و آثار تاریخی مختلفی مثل تنگه بهرام چوبین، پل تاریخی گاومیشان، قلعه پوراشرف، آتشکده و ...وجود دارد.
نظر شما