پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

رئیس رژیم صهیونیستی:

بلوکه کردن اموال تشکیلات خودگردان فلسطین به نفع اسرائیل نیست

بلوکه کردن اموال تشکیلات خودگردان فلسطین به نفع اسرائیل نیست

رئیس رژیم صهیونیستی شب گذشته اعلام کرد که بلوکه کردن اموال تشکیلات خودگردان فلسطین در راستای منافع اسرائیل نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه یدیعوت آحارونت چاپ رژیم صهیونیستی، روبین ریولین رئیس رژیم صهیونیستی شب گذشته ضمن انتقاد از سیاست های کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم گفت: بلوکه کردن درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین برخلاف منافع اسرائیل است و به تل آویو آسیب می رساند.

وی در جریان دیدار با 43 تن از سفرای رژیم صهیونیستی در قدس افزود: بلوکه کردن اموال تشکیلات خودگردان فلسطین نه به نفع ما است و نه به نفع فلسطینی ها زیرا فلسطینی ها به این اموال نیاز دارند و تشکیلات خودگردان فلسطین با این اموال به وظائف خود عمل می کند و این به نفع اسرائیل است.

رئیس رژیم اسرائیل گفت: رجوع فلسطینی ها به دادگاه کیفری بین المللی به مثابه لغو توافقنامه اسلو است اما این به معنی اتخاذ تصمیماتی همچون بلوکه کردن اموال تشکیلات خودگردان فلسطین نباید باشد.

کد خبر 2457981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha