به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد نادری فر پیش از ظهر سه شنبه در ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان با بیان اینکه جامعه امروز به تقویت جایگاه امر به معروف نیاز دارد، اظهار داشت: بر اساس اصل هشت قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر عمل و رفتاری همگانی است.
نادری فر تاکید کرد: تقویت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاهها، مدارس، ادارات و نهادهای محتلف استان همدان در همین راستا است.
وی افزود: آموزش و پرورش استان همدان باید به لحاظ جایگاه حساس و بالایی خود در نهادینه کردن فریضه امر به معروف پیشرو و با آشنا کردن دانش آموزان قبل از ورود به جامعه و محیطهای بزرگتر بیش از آن که تاثیر پذیر شوند، تاثیر گذار باشند.
نادری فر اضافه کرد: ۳۰۰ روحانی در سالتحصیلی جاری در مدارس استان همدان فرایند آشنایی دانش آموزان با احکام و اخلاق اسلامی را بر عهده دارند که مقرر شده این تعداد به ۴۸۰ روحانی افزایش یابد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان گفت: با توجه به اینکه هجمه های فرهنگی غرب به نوعی قشر دانش آموز و دانشجو را هدف قرار داده با تقویت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر می توان نسل حاضر و نسلهای آینده را در برابر هجمه ها و شبیخونهای دشمنان واکسینه کرد.
مهرداد نادری فر با بیان اینکه در اهمیت امر به معروف و نهی از منکر همین بس که امام حسین(ع) می فرماید هدف از قیام من امر به معروف و نهی از منکر است، بیان کرد: اگر از دیدگاه جامعه شناسی به امر به معروف و نهی از منکر نگاه شود خواهیم دید که امر به معروف و نهی از منکر به دنبال این است که ارزش ها و آموزه های دینی را به هنجارهای اجتماعی تبدیل کند.
وی با بیان اینکه تصور و نگاه اولیه شاید این باشد که امر به معروف و نهی از مکر متعلق به جوامع گذشته بوده و امروز کارکردی ندارد، ادامه داد: در جوامع امروز به علت افزایش ارتباطات، کاهش ارتباط چهره به چهره، اصل گمنامی حاکم شده و افراد بیشتر هنجار شکنی می کنند در نتیجه ضرورت امر به معروف و نهی از منکر در جوامع امروزی از اهمیت بیشتری برخودار است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان با بیان اینکه شیوه عملکرد امران به معروف و ناهیان از منکر می تواند در جامعه اثر مثبت و یا منفی بگذارد، ابراز داشت: امران به معروف و ناهیان از منکر باید در کارخود اخلاص داشته باشند و امر به معروف و نهی از منکر را از خانواده خود آغاز کند.
نظر شما