"كوين كاستنر" در نمايي از فيلم وسترن "رقصنده با گرگ"
به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اين هنرپيشه كه در حال حاضر سرگرم ايفاي نقش در فيلم "فارغ التحصيل دو" است موافقتش را براي بازي در پروژه جديد "بروس ايوانز" اعلام كرد.
اين اثر كه "آقاي بروكز" نام دارد در زمره آثار هيجان انگيز جاي مي گيرد و مشكلات رواني يك قاتل زنجيره اي را روايت ميكند.
"ايوانز" علاوه بر كارگرداني در زمينه نگارش فيلمنامه نيز با "رينولد گيديون" به همكاري پرداخته است. فيلمبرداري "آقاي بروكز" از ماه آوريل 2006 در لوكيشن هاي پورتلند، اورگان آغازمي شود.
"كوين كاستنر" كه شهرتش را وام دار مشاركت در پروژه هايي چون "رقصنده با گرگ"، "چراگاه باز"، "محافظ شخصي" و "دنياي ديوانه ديوانه" است چندي پيش براي بازي در فيلم "سرپرست" اعلام آمادگي كرد.
اين اثر تحت نظارت شركت فيلمسازي "ديسني پيكچرز" كليد مي خورد و شرح حال مرد جواني است كه در زندگي با مشكلات بسياري مواجه مي شود. در اين بين يك غريق نجات به ياريش مي شتابد و او را راهنمايي مي كند.
"كاستنر" در اين اثر نقش غريق نجات را بازي مي كند. اين در حالي است كه "آشتون كوچر" هنرپيشه جوان فيلمهاي "دختر رييس من" و "تازه عروس و داماد" نقش جوان ناآرام را برعهده دارد.
نظر شما