پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۹۳، ۹:۲۸

جولايي:

رشته ورزشی کبدی در کردستان بايد به جایگاه واقعی خود بازگردد

رشته ورزشی کبدی در کردستان بايد به جایگاه واقعی خود بازگردد

سنندج - مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: با توجه به سابقه این رشته ای ورزشی باید کبدی در کردستان به جایگاه واقعی خود باز گردد.

به گزارش خبرنگار، حامد جولایی شامگاه سه شنبه در مجمع انتخابات هئیت کبدی استان کردستان كه با حضور رئيس فدراسيون اين رشته در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: کبدی باید در تمامی شهرستان ها و روستاهای استان با توجه به قدمتی که دارد فعال شود.

وی افزود: متاسفانه در چند سال گذشته هیئت کبدی دست خوش تغیرات مدیریتی و بی برنامگی بوده است و همین امر باعث زوال و وضعيت كنوني این رشته ورزشی در استان شده است که باید با برنامه ریزی مناسب جايگاه اين رشته در كردستان احیا شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان بیان کرد: متاسفانه در سال های گذشته تنها 9 ورزشکار به مجموعه هئیت کبدی پیوسته اند که این امر غیر قابل قبول و نامناسب است.

جولایی یادآور شد: کردستان مهد ورزش کبدی است و هم به لحاظ انسانی و هم به لحاظ موقعیت و تاریخ یکی از استان های نامی کشور است.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر هئیت کبدی به ظاهر در چهار شهرستان فعال است و این قابل قبول نیست و باید هئیت جدید با برنامه ریزی مناسب بستر فعال سازی کبدی را در تمام شهرستان ها فراهم کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: اداره کل ورزش با تمام توان از هئیت کبدی حمایت  می کند تا دوباره ورزش کبدی کردستان در عرصه های ملی و بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشد.

گروه نظارت بر عملکرد هئیت ها فعال می شود

جولایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه ریزی و پیگیری های مستمر اداره کل از فردا گروه نظارت بر عملکرد مالی و فنی هئیت ها فعالیت خود را آغاز می کند.

وی افزود: این گروه با تمام توان، دقت و نظارت کارشناسی خود مباحث مالی و فنی هئیت ها به ویژه هئیت های درآمد زا را کنترل و بررسی می کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان بیان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلفی در هئیت ها به طور علنی بیان می شود تا حق جوانان این استان در ورزش ضایع نشود.

در اين انتخابات رفيق رضاقلي تنها كانديداي مجمع توانست با كسب 14 راي ماخوذه به عنوان رئيس هيئت كبدي كردستان انتخاب شود.

کد خبر 2459781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha