پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آبان ۱۳۸۴، ۱۰:۳۹

سعيدي كيا :

جاي معماري ايراني و اسلامي در ساخت و ساز شهري خالي است

وزير مسكن و شهرسازي گفت: جاي معماري ايراني و اسلامي در ساخت و ساز شهري خالي است.

به گزارش خبرنگار مهر، وزير مسكن و شهرسازي در بازديد از پروژه هاي شهري در اراك تصريح كرد: يكي از مسايل مهم در اجراي پروژه ها تعيين زمان بندي براي اجراي پروژه هاست كه لازمه آن داشتن برنامه ملي است و اين مشكلات بايد به تدريج برطرف شود و براي آنان برنامه تدوين كرد.

 سعيدي كيا در ادامه گفت: در بخش مسكن كشور انرژي زيادي طي 8 سال گذشته صرف شد و اكنون بايد در بحث شهرسازي گام هاي بلندي برداشت.

وي جاي معماري ايراني اسلامي را در بخش ساخت و ساز شهري خالي عنوان كرد و گفت: در احداث خيابانهاي جديد، شهرها و شهركهاي جديد بايد توجه بيشتري به معماري ايراني اسلامي شود و مسكن و شهرسازي بايد نظارت عاليه خود را بر كار مهندسان سازمان نظام مهندسي اعمال كند.

سعيدي كيا همچنين در جمع خبرنگاران گفت: در برنامه چهارم توسعه كشور پيش بيني هايي به منظور احياي بافت فرسوده شهرهاي مختلف كشور شده است كه يكي از شهرها اراك مي باشد و طرح آن براي اجرا آماده است.

وزير مسكن و شهرسازي با اشاره به مشكل طرح خياباني با عرض 55 متر در اراك گفت: هماهنگي هايي بين مسكن و شهرسازي، شوراي اسلامي شهر و شهرداري به منظور رفع مشكلات اين پروژه و اجراي آن صورت گرفت.

پروژه موسوم به 55 متري اراك به منظور رفع بخشي از آلودگي هوا و ترافيك طراحي شده و از بخشي از مناطق مسكوني اراك عبور مي كند و مشكل عمده آن اعتبار مالي بالا است.

 

 

کد خبر 246006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha