پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ دی ۱۳۹۳، ۱۷:۴۰

پورسلیمان:

بحران آب در حوزه کشاورزی اردبیل جدی است

بحران آب در حوزه کشاورزی اردبیل جدی است

اردبیل - نائب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل گفت: هم اکنون بحران آب در حوزه کشاورزی این استان همچون سایر استانهای کشور جدی است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز پورسلیمان عصر چهارشنبه در جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اردبیل با بیان اینکه کشور و این استان با چالشها و بحران های آب در حوزه کشاورزی مواجه است، افزود: نظرات و راهکارهای زیادی در این زمینه ارائه شده که امیدواریم کمیسیون کشاورزی اتاق اردبیل با بررسی آن به توسعه بخش کشاورزی استان کمک کند.

وی در این راستا به امضا سند ماموریت کمیسیون کشاورزی بین اتاق ایران و اتاق اردبیل اشاره کرد و متذکر شد: امیدواریم اجرای موفقیت آمیز این سند علاوه بر همکاری بیشتر اتاق اردبیل و کمیسیون کشاورزی اتاق ایران باعث شکوفائی کشاورزی استان شود.

پورسلیمان تصریح کرد: کمیسیون کشاورزی اتاق اردبیل یک بازوی توانمند برای کمیسیون کشاورزی اتاق ایران است و با تعمق بسیاری از مسائل در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی، آب و صنایع غذائی را مورد بررسی و تبیین قرار می دهد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل به تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن سیب زمینی در این استان اشاره کرد و ادامه داد: استان اردبیل یکی از قطب های برتر کشاورزی کشور است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق اردبیل نیز در این جلسه تاکید کرد: مسائل صادرات سیب زمینی، ارائه راهکار برای مدیریت فروش سیب زمینی تولیدی استان، مسائل مرتبط با کم آبی و ارائه راهکارهائی برای حفاظت از منابع آبی استان و افزایش بهره وری از موضوعاتی است که این کمیسیون پیگیری می کند.                                      

نوری در بحث توسعه کشاورزی بازنگری در الگوی کشت محصولات را در استان مهم دانست و یادآور شد: تحقیقات و پژوهش های لازم را در این زمینه باید افزایش داشته باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل هم چالشهای صنایع تبدیلی و تکمیلی، مباحث سرمایه گذاری سیب زمینی، دامپروری را از برنامه های مورد توجه کمیسیون کشاورزی اتاق اردبیل برشمرد.

عدیل سروی عنوان کرد: باید بخش کشاورزی و بازرگانی اتاق اردبیل همکاری تنگاتنگی با یکدیگر داشته باشند تا شکوفائی بخش کشاورزی دیده شود.               

                                                   

کد خبر 2460415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha