پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۰۸

خندان دل خبر داد:

تزریق 17 هزار اتوبوس به شهرداری‌های کشور تا پایان امسال

تزریق 17 هزار اتوبوس به شهرداری‌های کشور تا پایان امسال

اصفهان - معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: در سال جاری 17 هزار واحد اتوبوس شهری جدید به شهرداری‌های کشور برای استفاده در حمل و نقل عمومی تزریق می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ خندان دل شامگاه چهارشنبه در جلسه مشترک کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان که در استانداری اصفهان برگزار شد با اشاره به ارتباط سلامت و بهداشت و درمان با حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: حمل و نقل به ویژه در کلانشهرها سلامت عموم مردم را به خطر می اندازد.

وی با بیان اینکه وجود صنایع مختلف در شهر اصفهان یکی از دلایل آلاینده بودن این کلانشهر است،‌ادامه داد: راه اندازی یک خط مترو در اصفهان مشکل این کلان‌شهر را حل نمی‌کند و حداقل 2 خط متروی متقاطع مترو نیاز دارد.

معاون عمران و توسعه وزارت کشور با اشاره به بازدید خود از مترو اصفهان آن را به نیم خط مترو تشبیه کرد و اظهار داشت: در بازدیدی که از خط یک متروی اصفهان داشتیم کمتر از یک دوم این خط به بهره‌برداری رسیده و امید است تا اواخر سال جاری و اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به وضعیت اتوبوسرانی شهری در شهرهای استان اصفهان نیز گفت: حدود 7 سال است که ردیف بودجه برای اتوبوسرانی شهری تعریف نشده است و این مشکلات زیادی را در کلانشهرها ایجاد کرده است.

خندان دل افزود: اکنون 240 هزار دستگاه اتوبوس در شهرها داریم و امسال از ظرفیت بند ق تبصره 2 استفاده کردیم که 17 هزار دستگاه اتوبوس در اختیار شهرداری‌ها قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه برای مترو اصفهان  2 برنامه تهیه شده است،‌افزود: باید هر چه سریعتر خط یک مترو به بهره برداری برسد و خط 2 مترو نیز عملیات اجرایی خود را آغاز کند.

 

کد خبر 2460578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha