پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۵۳

مسابقات ورزشی جانبازان در قزوین برگزار می‌شود

مسابقات ورزشی جانبازان در قزوین برگزار می‌شود

قزوین- مسئول تربیت بدنی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: در آستانه ایام دهه‌فجر، مسابقات ورزشی جانبازان در رشته‌های تیراندازی، تیر وکمان و پینگ‌پنگ در قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر صراف معیری صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: مسابقات ورزشی جانبازان در قزوین به منظور انتخاب برگزیدگان جهت اعزام به مسابقات کشوری برپا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مسابقات کشوری جانبازان، دی ماه به مناسبت دهه‌فجر در کیش برگزار می‌شود، گفت: ارتقای سطح توانمندی جسمی و روانی، شناسایی استعدادهای ورزشی، تامین سلامت و افزایش نشاط جانبازان ورزشکار از جمله اهداف برگزاری مسابقات است.

این مسئول با اشاره به اینکه جانبازان شیمیایی، قطع نخاع و قطع عضو در مسابقات تیراندازی به رقابت با یکدیگر پرداختند، گفت: از این مسابقات شش نفر به عنوان برگزیده به مسابقات کشوری اعزام می‌شوند.

مسئول تربیت بدنی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین به مسابقات تیر و کمان جانبازان در رشته ریکرو و پینگ‌پنگ جانبازان اعصاب و روان اشاره کرد و گفت: چهار نفر از برگزیدگان به مسابقات کشوری در کیش می‌روند.

کد خبر 2460686

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha