به گزارش خبرنگار مهر، سردار محسن حسن خوانی پنجشنبه در مراسم افتتاح بیمارستان الغدیر تبریز با بیان این مطلب اظهار داشت: این مرکز بهداشتی و درمانی با هدف خدمات رسانی پزشکی به کارکنان نیروی انتظامی به بهره برداری رسیده است.
وی همچنین در ادامه با اشاره به اهدف احداث بیمارستان الغدیر گفت: با توجه به حساسیت شغل کارکنان ناجا تامین رفاه و معیشت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است و خوشبختانه در حال حاضر وضعیت بهداشت کارکنان افزایش یافته و مسوولان نیز در راستای خدمات رسانی به کارکنان ناجا و اقداماتی چون احداث این بیمارستان گام های ارزشمندی برداشتند که اقدام آنها قابل نقدیر است.
حسن خوانی همچنین در ادامه با اشاره به استفاده از تجهیزات و امکانات بروز در بیمارستان الغدیر تبریز گفت: امیدواریم این مرکز به عنوان بزرگترین و مجهزترین بیمارستان شمالغرب کشور به مرکزیت تبریز بتواند منشاء برکات و خدمات ارزنده به کارکنان ناجا باشد.
فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان شد: این فرماندهی تمام تلاش خود را در راستای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و برقراری امنیت و آرامش در استان و منطقه به کار خواهد گرفت.
گفتنی است در پایان مراسم افتتاح بیمارستان الغدیر ناجا از مسوولان آذربایجان شرقی و کارکنان نیروی انتظامی قدردانی شد.
نظر شما