به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین ولی وندایی در جلسه بررسی طرح پاکسازی نقاط آلوده استان اظهارداشت: مأموران انتظامی شهرستان البرز روز گذشته طرح پاکسازی نقاط آلوده را در این شهرستان اجرا کردند که در نتیجه آن ۲۱ خردهفروش و نگهدارنده مواد مخدر دستگیر و ۶۵۸ گرم انواع مواد از آنها کشف و ضبط شد.
وی افزود: همچنین مأموران انتظامی شهرستان آبیک با اجرای این طرح موفق به دستگیری پنج خرده فروش و نگهدارنده مواد شده و ۷۱۴ گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین اضافه کرد: مأموران انتظامی شهرستان قزوین نیز با اجرای این طرح در این شهرستان ۶ خردهفروش و نگهدارنده مواد مخدر را دستگیر کردند.
این مسئول ادامه داد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در اقدامی دیگر حین کنترل خودروهای عبوری در آزادراه قزوین ـ تهران یک دستگاه سواری پژو پارس را بازرسی و با کشف دو کیلوگرم تریاک، چهار قاچاقچی مواد مخدر را دستگیر کردند.
وندایی خاطرنشان کرد: اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و دستگیری خردهفروشان و نگهدارندگان مواد مخدر در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
دستگیری ۸ سارق در قزوین
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری هشت سارق و کشف ۱۸ فقره سرقت در این استان خبر داد.
سلمان امیری در این باره اظهارداشت: ماموران انتظامی شهرستان قزوین روز گذشته با فعالسازی گشتهایی مضاعف، دو سارق را دستگیر و مورد بازجویی قرار دادند که متهمان به ۹ فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو و دو فقره سرقت ساختمانهای نیمهکاره اعتراف کردند.
وی افزود: همچنین مأموران پلیس آگاهی استان قزوین با دستگیری چهار سارق، پرونده چهار فقره سرقت از عابران و افراد پیاده را رمزگشایی کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین خاطرنشان کرد: مأموران انتظامی شهرستانهای آبیک و البرز نیز دو سارق را طی دو روز گذشته دستگیر کرده و موفق به کشف یک فقره سرقت مغازه و دو فقره سرقت منزل شدند.
نظر شما