پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ دی ۱۳۹۳، ۱۶:۰۰

عبدالملکی تأکید کرد:

وضعیت ترافیک نهاوند رضایت بخش نیست/افتتاح ترمینال نهاوند در دهه فجر

وضعیت ترافیک نهاوند رضایت بخش نیست/افتتاح ترمینال نهاوند در دهه فجر

نهاوند- فرماندار شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه حادترین مشکل شهر نهاوند ترافیک است، گفت: وضعیت ترافیک نهاوند رضایت بخش نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی ظهر پنج شنبه در کمیته ترافیک و حمل و نقل نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: اگر چه بخشی از مشکل ترافیکی نهاوند به علت وجود خیابانهای کم عرض و قدیمی نهاوند است اما قسمت بزرگ این مشکل به دلیل نبود مدیریت صحیح ترافیک رخ داده است.

عبدالملکی گفت: متأسفانه در ۱۵ سال گذشته هیچ گونه طرح و برنامه ترافیکی در شهر نهاوند اجرا نشده و به همین علت وضعیت ترافیک نهاوند باید هر چه سریعتر تغییر پیدا کند.

وی افزود: راهنمایی و رانندگی باید در این زمینه ورود پیدا کرده و با همکاری دیگر دستگاههای مسئول در این زمینه راهکارهای مناسبی برای کاهش بار ترافیک طراحی کند.

فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: با توجه به نقش خودرو در زندگی روزمره امروزی باید فرهنگ ترافیک و حمل و نقل در زندگی مردم نهادینه شود که برای این منظور برنامه مانور احترام به قانون ترافیک اوایل بهمن ماه درنهاوند برگزار می شود.

امامعلی عبدالملکی بیان داشت: اگر به واسطه سهل انگاری و یا کوتاهی دستگاهی مشکلی پیش بیاید و مردم به واسطه آن ناراضی شوند تبعات منفی آن دامنگیر اداره مربوطه خواهد شد.

عبدالملکی با اشاره به تجمع رانندگان مینی بوس در هفته جاری مقابل فرمانداری نهاوند گفت: این تجمع در اعتراض به عدم برخورد با مسافرکشی خودروهای پلاک سفید صورت گرفت که این مسئله نشان دهنده عدم برخورد قانونی با خودروهای مسافربر پلاک سفید است زیرا دلیلی ندارد که اینگونه خودروها در سطح شهر مسافر کشی کرده و کسی با آنان برخورد نکند.

وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه ترمینال کنونی شهر نهاوند از امکانات روشنایی و گرمایشی برخوردار نیست و این مسئله باعث نارضایتی شهروندان شده است، افزود: با فراهم شدن مقدمات لازم، ترمینال جدید نهاوند در دهه فجر امسال به  بهره برداری می رسد.

 

کد خبر 2460881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha