پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ دی ۱۳۹۳، ۱۶:۰۳

حجت الاسلام عباسی:

سیره رسول خدا(ص) اعتقاد را در فطرت مردم نهادینه می کند

سیره رسول خدا(ص) اعتقاد را در فطرت مردم نهادینه می کند

زنجان- رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان زنجان گفت: سیره رسول خدا(ص) سیره رفتاری بود تا اعتقاد را در فطرت مردم نهادینه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر،حجت الاسلام روح‌الله عباسی در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نمازجمعه زنجان ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) افزود: عمل به دستورات را در زندگی‌شان حاکم و خوش‌رفتاری را در بین آن‌ها جاری سازد.

وی ادامه داد:  پیامبر(ص) قبل از دعوت به اسلام به دلیل اخلاق کریمه که داشتند در بین مردم و حتی کفار به عنوان امین شناخته شده بودند و کفار به این مسئله اعتراف کرده بودند و همین امر سبب شده بود ضعفی به لحاظ اخلاقی در زندگی آن حضرت مشاهده نشود.

حجت الاسلام عباسی افزود: موضوعی که لازم است همه ما به آن توجه داشته باشیم مسئله اخلاق است، چرا که پیامبر(ص) راهی که برای نشر اسلام انتخاب کردند اخلاق بود.

رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان زنجان گفت: راه‌های بسیاری برای نشر اسلام وجود داشت، اما شرایط در آن زمان این گونه ایجاب می‌کرد که پیامبر(ص) از راه اخلاق مردم را متوجه مسائل کند، در حقیقت دستورات دینی اعتقادی، عملی و اخلاقی است.

حجت الاسلام عباسی با اشاره به چهار اصل مهم در اخلاق گفت: اخلاق بر چهار پایه قرار دارد که شامل عفت، عدالت، شجاعت و حکمت می‌شود و اگر فردی این چهار اصل را دارا باشد دارای اخلاق است

وی ادامه داد: همچنین برای اینکه اخلاق در جامعه حاکم شود باید مقبولیت ایجاد کرد و پیامبر اکرم(ص) در جامعه عرب آن زمان که بر پایه هیچ اصل اساسی نبود با اخلاق مقبولیت ایجاد کرد که منجر به محبوبیت شد که موفقیت را در پی داشت. در واقع مقبولیت، محبوبیت و موفقیت از ملزومات ارزش‌های انسانی به شمار می‌رود.

کد خبر 2461218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha