اين ناشر درگفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : اگر دولت مسير يارانه اي خود را از حمايت مستقيم از نشر به سمت ايجاد فضاي مطالعه و رونق كتابخواني ببرد ، تاثير بيشتري از وضعيت كنوني بررونق نشر خواهد داشت .
حميد منصورزاده حمايتهاي مستقيم از نشر را باعث تنبلي شدن نشر ايران دانست و افزود : ناشران هميشه چشم به دهان مسئولان وزارت ارشاد دارند ، تغيير مداوم مقررات و آيين نامه هاي حوزه نشر و تبعيض آميز بودن حمايتها دراين حوزه ازديگرمشكلات ناشران در كشور است .
منصور زاده با اشاره به برخي از ناشران گفت : نشر ايران اين قابليت را دارد كه بدون حمايت دولت ، روي پاي خود بايستد اما دولت براي اين كه اين حوزه را هميشه زير نظر داشته باشد ، سعي مي كند كه هميشه اين حوزه را در اختيار خود داشته باشد .
اين ناشر درباره نحوه دراختيار گرفتن حوزه نشر توسط دولت به مهر ، گفت : دولت با ايجاد موسسات بزرگ و غول پيكر نشر در كشور و وابسته كردن بخش خصوصي به تبعيت از آنها به نوعي اين گونه وا نمود مي كند كه در حال اجراي سياست كاهش تصدي است اما در واقع از طريق اين شركت ها به ناشران اعمال نفوذ مي كند يك نمونه از اين شركت ها سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است .
عضو اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران در ادامه افزود : در انتخابات آتي ناشران مي توانند با حضور فعال بر استحكام صنف نشر در ايران كمك كنند و با توجه به اين موضوع بايد افرادي كه كانديدا شده اند تمام تلاش خود را براي هرچه پرتعداد برگزار شدن اين دوره از مجمع عمومي اتحاديه ناشران و كتابفروشان انجام دهند .
به گزارش مهر ؛ مدير نشر آفتاب درباره افرادي كه در دوره دهم كانديدا شده اند ، گفت : ما انتظار داشتيم كه تعداد بيشتري و يا لااقل افراد مشهور و چهره تري در اين دوره حضور يابند و واقعا جاي بسياري از افراد با قابلت خالي است اما دوستاني هم كه كانديدا شده اند توانايي هاي زيادي دارند و مي توانند از عهده وظايف هيات مديره بر آيند .
نظر شما