به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به استرالیا، دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و بحرین در مرحله مقدماتی شانزدهمین دوره رقابت های جام ملت های آسیا ساعت 12:30 دقیقه امروز به وقت تهران در ورزشگاه اصلی شهر ملبورن آغاز خواهد شد.
حاشیه های قبل از این دیدار را می خوانید:
* بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران که برای گرم کردن وارد زمین شده بودند به شدت از سوی تماشاگران تشویق شدند.
* زمانی که بازیکنان بحرین برای گرم کردن وارد زمین شدند تماشاگران ایرانی با شعار شش تایی ها از آنها استقبال کردند.
* برخی از هواداران استرالیایی هم با پرچم ایران وارد ورزشگاه شدهاند.
* در حالی که کمتر از 30 دقیقه تا شروع دیدار ایران و بحرین باقی مانده است، کمتر از 10 هزار نفر وارد ورزشگاه شده اند. این ورزشگاه گنجایش 30 هزار نفر را دارد.
* تعدادی از تماشاگران ایرانی پلاکاردهایی در دست دارند که روی آن نام خلیج همیشه فارس ثبت شده است.
* خبرنگاران استرالیایی مصاحبههایی را با تماشاگران ایران انجام می دهند. تصاویر این مصاحبه ها از اسکوربرد ورزشگاه پخش می شود.
* با وجود اینکه هوا آفتابی است اما سرمای نسبتا شدیدی در محیط ورزشگاه حس می شود.
* آندرانیک تیموریان هافبک میانی تیم ملی فوتبال ایران با دست بسته وارد زمین شد. او دست چپش را بسته بود و پزشک تیم ملی چند بار دست او را معاینه کرد.
نظر شما